Biscoff® affogato

Til dit Italiaanse dessert op basis van koffie naar een hoger niveau door een toefje Biscoff® toe te voegen aan de combinatie van vanille-ijs en een shot hete espresso

Ingrediënten

Voor 1 portie
  • 1 el Biscoff® speculoospasta
  • Vanille-ijs (naar smaak)
  • 1 el Biscoff® topping
  • 1 shot espresso (30 ml)
  • 1 Biscoff® koekje

Klaar in 5 stappen

  • 1

    Maak een shot espresso en zet opzij.

  • 2

    Doe 1 el Biscoff® speculoospasta in een glas.

  • 3

    Voeg het vanille-ijs toe.

  • 4

    Schenk er het shot espresso over.

  • 5

    Werk af met een scheutje Biscoff® topping, wat Biscoff® crumbs en een Biscoff® koekje.

Ontdek hier meer recepten

Biscoff® panna cotta 

Een heerlijke panna cotta met een Biscoff® twist. Een klassiek laagje vanille met daarboven een heerlijk laagje Biscoff®. 

Biscoff® iced latte

Een verfrissend drankje dat de geweldige aroma's van Biscoff® en koffie combineert

Biscoff® laagjestaart

De schoonheid van deze taart zal onmiddellijk de aandacht trekken van je klanten. En de heerlijke Biscoff® smaak zal ze doen terugkomen voor meer!