Biscoff® iced latte

Een verfrissend drankje dat de geweldige aroma's van Biscoff® en koffie combineert

Ingrediënten

Voor 1 portie
  • 65 g Biscoff® speculoospasta
  • 30 ml espresso
  • IJsblokjes
  • 240 ml melk

Klaar in 5 stappen

  • 1

    Doe de Biscoff® speculoospasta en de melk in een steelpan en verwarm op een middelhoog vuur. Roer tot de pasta opgelost is.

  • 2

    Maak een verse espresso.

  • 3

    Doe ijs in een glas en schenk er de espresso over.

  • 4

    As a last step, pour in the Biscoff milk.

  • 5

    Een rietje erin, Biscoff® koekje erbij en genieten maar!

Ontdek hier meer recepten

Biscoff® panna cotta 

Een heerlijke panna cotta met een Biscoff® twist. Een klassiek laagje vanille met daarboven een heerlijk laagje Biscoff®. 

Biscoff® latte

Twee shots espresso, gestoomde melk en heel veel Biscoff® speculoospasta: de ultieme latte

 

Warme Biscoff® melk

Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff®: een ideale opwarmer op een koude winterdag!