Klaar in 5 stappen
-
1
Doe de Biscoff® speculoospasta en de melk in een steelpan en verwarm op een middelhoog vuur. Roer tot de pasta opgelost is.
-
2
Maak een verse espresso.
-
3
Doe ijs in een glas en schenk er de espresso over.
-
4
As a last step, pour in the Biscoff milk.
-
5
Een rietje erin, Biscoff® koekje erbij en genieten maar!
Ontdek hier meer recepten
Biscoff® panna cotta
Een heerlijke panna cotta met een Biscoff® twist. Een klassiek laagje vanille met daarboven een heerlijk laagje Biscoff®.
Biscoff® blondie
Heerlijke Biscoff® blondies gemaakt met witte chocoladedruppels, Biscoff® speculoospasta en Biscoff® koekjes: zó lekker dat je klanten zeker en vast zullen terugkomen voor meer!
Ultieme Biscoff® cheesecake
De combinatie van cheesecake en Biscoff® is een match made in heaven. We zijn er dan ook van overtuigd dat je klanten dol zullen zijn op dit recept!