Warme Biscoff® melk

0 minuten, bereiden in 4 stappen

Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff®: een ideale opwarmer op een koude winterdag!

  • 4 el Biscoff® speculoospasta
  • 500 ml volle melk of havermelk
  • 4 Biscoff® koekjes
  • 2 el Biscoff® crumbs
  • Slagroom
  • Biscoff® topping
  • 1

    Verwarm de melk en 4 el Biscoff® speculoospasta in een steelpan op een laag vuur.

  • 2

    Blijf roeren tot de Biscoff® speculoospasta gesmolten is. Laat het mengsel niet koken.

  • 3

    Haal het mengsel van het vuur en giet het in mokken.

  • 4

    Werk de warme Biscoff® melk af met slagroom en Biscoff® crumbs, besprenkel met wat Biscoff® topping en versier met een Biscoff® koekje.

Stap
01
04

Warme Biscoff® melk

Verwarm de melk en 4 el Biscoff® speculoospasta in een steelpan op een laag vuur.

Stap
02
04

Warme Biscoff® melk

Blijf roeren tot de Biscoff® speculoospasta gesmolten is. Laat het mengsel niet koken.

Stap
03
04

Warme Biscoff® melk

Haal het mengsel van het vuur en giet het in mokken.

Stap
04
04

Warme Biscoff® melk

Werk de warme Biscoff® melk af met slagroom en Biscoff® crumbs, besprenkel met wat Biscoff® topping en versier met een Biscoff® koekje.

Vorige
Volgende

Ontdek hier meer recepten

Biscoff® blondie

Heerlijke Biscoff® blondies gemaakt met witte chocoladedruppels, Biscoff® speculoospasta en Biscoff® koekjes: zó lekker dat je klanten zeker en vast zullen terugkomen voor meer!

Biscoff® sheet cake

Een vierkant stukje biscoff® taart is de perfecte verwennerij bij elk kopje koffie

Ultieme Biscoff® cheesecake

De combinatie van cheesecake en Biscoff® is een match made in heaven. We zijn er dan ook van overtuigd dat je klanten dol zullen zijn op dit recept!