'Mensen over de hele wereld genieten van de unieke smaak van Biscoff®'
- Jan Boone, CEO
Biscoff®: vakmanschap sinds 1932
Sinds Jan Boone sr. in 1932 Lotus Bakeries oprichtte, is Biscoff uitgegroeid van een lokale favoriet tot een wereldwijd icoon, bekend om zijn typische gekaramelliseerde smaak. We blijven trouw aan onze roots en houden de traditie en het vakmanschap in ere die we al generaties lang doorgeven.
Tot op vandaag is Lotus Bakeries een familiebedrijf, nog altijd gevestigd in Lembeke. Van daaruit blijft ons iconische koekje de wereld veroveren.
De wereld veroveren, koekje per koekje
Biscoff heeft fans tot ver buiten België. In meer dan 70 landen is Biscoff geliefd voor zijn unieke smaak en veelzijdigheid. Onze koekjes en smeerpasta's zijn heerlijk om zo te eten en passen bij elk moment. Elke hap maakt je happy! Biscoff blijft zijn typische gekaramelliseerde smaak delen met de wereld en is een tijdloze ode aan kwaliteit, vakmanschap en passie.
Met zorg gemaakt: natuurlijke ingrediënten, zonder toevoegingen
Onze producten worden uitsluitend gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen of bewaarmiddelen. Elke hap Biscoff biedt een pure, authentieke smaak, gemaakt van de beste ingrediënten.
Door de jaren heen kreeg onze Biscoff® er smakelijk gezelschap bij: de Suzy wafel, Zebra, Madeleine, Frangipane, Dinosaurus, Biscoff® Speculoospasta, Biscoff® Speculoosijs, … Stuk voor stuk heerlijke specialiteiten om van te genieten!
Lotus Bakeries is vastbesloten om de strijd aan te gaan tegen de opwarming van de aarde en in alle aspecten van zijn activiteiten de impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken. Zo willen we zorgen voor een gezondere planeet voor toekomstige generaties.