Pannenkoeken à la Biscoff®

20 minuten, bereiden in 5 stappen

Een klassieker voor fijnproevers, met onze Lotus® Biscoff® pasta als bonus!

  • 300g bloem
  • 2 eieren
  • 3 soeplepels suiker
  • 3 soeplepels olie
  • 50g gesmolten boter
  • 60cl melk
  • 225g Biscoff® Pasta
  • 1

    Doe de bloem in een kom en vorm een ​​kuiltje.

  • 2

    Vul het kuiltje met de eieren, suiker, olie en boter.

  • 3

    Meng voorzichtig met een garde en voeg geleidelijk de melk toe. De resulterende pasta moet een enigszins dikke vloeibare consistentie hebben.

  • 4

    Verhit een koekenpan en vet deze licht in. Giet een pollepel beslag in de pan, verdeel het over de pan en wacht tot het aan één kant gaar is voordat je het omdraait. Bak op deze manier alle pannenkoeken op een laag vuur.

  • 5

    Besmeer elke pannenkoek aan één zijde in zijn geheel met Biscoff® pasta. Vouw daarna elke pannenkoek tweemaal. Presenteer 2-3 gevouwen pannenkoeken per bord, en werk af met warme Biscoff® Pasta (even opwarmen in de microgolf).

Stap
01
05

Pannenkoeken à la Biscoff®

Doe de bloem in een kom en vorm een ​​kuiltje.

Stap
02
05

Pannenkoeken à la Biscoff®

Vul het kuiltje met de eieren, suiker, olie en boter.

Stap
03
05

Pannenkoeken à la Biscoff®

Meng voorzichtig met een garde en voeg geleidelijk de melk toe. De resulterende pasta moet een enigszins dikke vloeibare consistentie hebben.

Stap
04
05

Pannenkoeken à la Biscoff®

Verhit een koekenpan en vet deze licht in. Giet een pollepel beslag in de pan, verdeel het over de pan en wacht tot het aan één kant gaar is voordat je het omdraait. Bak op deze manier alle pannenkoeken op een laag vuur.

Stap
05
05

Pannenkoeken à la Biscoff®

Besmeer elke pannenkoek aan één zijde in zijn geheel met Biscoff® pasta. Vouw daarna elke pannenkoek tweemaal. Presenteer 2-3 gevouwen pannenkoeken per bord, en werk af met warme Biscoff® Pasta (even opwarmen in de microgolf).

Vorige
Volgende