Biscoff® American Pancakes
Geniet van de klassieke American Pancakes met een Lotus® Biscoff® toets!
- 240g bloem
- 10ml bakpoeder
- 5ml bicarbonaat
- 2g zout
- 50g fijne suiker
- 350ml volle melk
- 1,5 el citroensap
- 2 eieren
- 60g gesmolten boter + extra voor te bakken
- 100g Biscoff® pasta
- Rood fruit
-
1
Zeef de bloem, bakpoeder, bicarbonaat, zout en suiker samen in een mengkom.
-
2
Voeg de melk, citroensap, eieren en de gesmolten boter toe en roer goed samen tot een glad beslag.
-
3
Verhit een pan met boter, neem een grote eetlepel met beslag voor elke pannenkoek.
-
4
Bak aan allebei kanten tot mooi bruin van kleur.
-
5
Overgiet met warme Biscoff® Pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf), en decoreer met rood fruit.
Biscoff® American Pancakes
Zeef de bloem, bakpoeder, bicarbonaat, zout en suiker samen in een mengkom.
Biscoff® American Pancakes
Zeef de bloem, bakpoeder, bicarbonaat, zout en suiker samen in een mengkom.
Biscoff® American Pancakes
Voeg de melk, citroensap, eieren en de gesmolten boter toe en roer goed samen tot een glad beslag.
Biscoff® American Pancakes
Voeg de melk, citroensap, eieren en de gesmolten boter toe en roer goed samen tot een glad beslag.
Biscoff® American Pancakes
Verhit een pan met boter, neem een grote eetlepel met beslag voor elke pannenkoek.
Biscoff® American Pancakes
Verhit een pan met boter, neem een grote eetlepel met beslag voor elke pannenkoek.
Biscoff® American Pancakes
Bak aan allebei kanten tot mooi bruin van kleur.
Biscoff® American Pancakes
Bak aan allebei kanten tot mooi bruin van kleur.
Biscoff® American Pancakes
Overgiet met warme Biscoff® Pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf), en decoreer met rood fruit.
Biscoff® American Pancakes
Overgiet met warme Biscoff® Pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf), en decoreer met rood fruit.