Biscoff® American Pancakes

20 minuten, bereiden in 5 stappen

Geniet van de klassieke American Pancakes met een Lotus® Biscoff® toets!

  • 240g bloem
  • 10ml bakpoeder
  • 5ml bicarbonaat
  • 2g zout
  • 50g fijne suiker
  • 350ml volle melk
  • 1,5 el citroensap
  • 2 eieren
  • 60g gesmolten boter + extra voor te bakken
  • 100g Biscoff® pasta
  • Rood fruit
  • 1

    Zeef de bloem, bakpoeder, bicarbonaat, zout en suiker samen in een mengkom.

  • 2

    Voeg de melk, citroensap, eieren en de gesmolten boter toe en roer goed samen tot een glad beslag.

  • 3

    Verhit een pan met boter, neem een grote eetlepel met beslag voor elke pannenkoek.

  • 4

    Bak aan allebei kanten tot mooi bruin van kleur.

  • 5

    Overgiet met warme Biscoff® Pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf), en decoreer met rood fruit.

Stap
01
05

Biscoff® American Pancakes

Zeef de bloem, bakpoeder, bicarbonaat, zout en suiker samen in een mengkom.

Stap
02
05

Biscoff® American Pancakes

Voeg de melk, citroensap, eieren en de gesmolten boter toe en roer goed samen tot een glad beslag.

Stap
03
05

Biscoff® American Pancakes

Verhit een pan met boter, neem een grote eetlepel met beslag voor elke pannenkoek.

Stap
04
05

Biscoff® American Pancakes

Bak aan allebei kanten tot mooi bruin van kleur.

Stap
05
05

Biscoff® American Pancakes

Overgiet met warme Biscoff® Pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf), en decoreer met rood fruit.

Vorige
Volgende