Ingrediënten
- 4 el Biscoff® speculoospasta
- 500 ml volle melk of havermelk
- 4 Biscoff® koekjes
- 2 el Biscoff® crumbs
- Slagroom
- Biscoff® topping
Klaar in 4 stappen
-
1
Verwarm de melk en 4 el Biscoff® speculoospasta in een steelpan op een laag vuur.
-
2
Blijf roeren tot de Biscoff® speculoospasta gesmolten is. Laat het mengsel niet koken.
-
3
Haal het mengsel van het vuur en giet het in mokken.
-
4
Werk de warme Biscoff® melk af met slagroom en Biscoff® crumbs, besprenkel met wat Biscoff® topping en versier met een Biscoff® koekje.
Ontdek hier meer recepten
Biscoff® blondie
Heerlijke Biscoff® blondies gemaakt met witte chocoladedruppels, Biscoff® speculoospasta en Biscoff® koekjes: zó lekker dat je klanten zeker en vast zullen terugkomen voor meer!
Biscoff® sheet cake
Een vierkant stukje biscoff® taart is de perfecte verwennerij bij elk kopje koffie
Ultieme Biscoff® cheesecake
De combinatie van cheesecake en Biscoff® is een match made in heaven. We zijn er dan ook van overtuigd dat je klanten dol zullen zijn op dit recept!