Warme Biscoff® melk

Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff®: een ideale opwarmer op een koude winterdag!

Ingrediënten

Voor 2 porties
  • 4 el Biscoff® speculoospasta
  • 500 ml volle melk of havermelk
  • 4 Biscoff® koekjes
  • 2 el Biscoff® crumbs
  • Slagroom
  • Biscoff® topping

Klaar in 4 stappen

  • 1

    Verwarm de melk en 4 el Biscoff® speculoospasta in een steelpan op een laag vuur.

  • 2

    Blijf roeren tot de Biscoff® speculoospasta gesmolten is. Laat het mengsel niet koken.

  • 3

    Haal het mengsel van het vuur en giet het in mokken.

  • 4

    Werk de warme Biscoff® melk af met slagroom en Biscoff® crumbs, besprenkel met wat Biscoff® topping en versier met een Biscoff® koekje.

Ontdek hier meer recepten

Biscoff® iced latte

Een verfrissend drankje dat de geweldige aroma's van Biscoff® en koffie combineert

Biscoff® milkshake

Klassieke milkshake met een overwachte Biscoff® twist

Heerlijke koekjes boordevol Biscoff®

Een Biscoff® koekje smaakt altijd, maar wat dacht je van zelf gebakken koekjes boordevol Biscoff® speculoospasta en met een Biscoff® koekje erbovenop?