Ingrediënten
- 10 kant-en-klare donuts
Topping:
- 150 g poedersuiker
- 60 ml melk
- 65 g Biscoff® speculoospasta
Versiering:
- Biscoff® speculoospasta
- Biscoff® koekjes
Klaar in 6 stappen
-
1
Doe voor het glazuur de poedersuiker, de melk, het vanille-extract en de Biscoff® speculoospasta in een mengkom. Meng tot een gladde massa. Voeg indien nodig extra melk toe.
-
2
Dip de donuts in het glazuur en leg ze op een rooster om het glazuur te laten opstijven.
-
3
Smelt intussen de speculoospasta gedurende 5 tot 10 seconden tot de pasta voldoende zacht is om in een spuitzak te doen.
-
4
Doe de Biscoff® speculoospasta in een spuitzak met gekartelde spuitmond en spuit een mooi toefje in het midden van de donut.
-
5
Werk af met een Biscoff® koekje.
-
6
Varieer door de donut eerst in het glazuur en vervolgens in Biscoff® crumble te dippen, en naar wens af te werken met nog meer Biscoff®!
Ontdek hier meer recepten
Versierde Biscoff® Donuts
Verras je klanten met deze heerlijke donuts versierd met Biscoff®
Biscoff® sheet cake
Een vierkant stukje biscoff® taart is de perfecte verwennerij bij elk kopje koffie
Muffin met Biscoff® en witte chocolade
Biscoff® en witte chocolade: met de combinatie van deze twee heerlijke smaken scoor je gegarandeerd! een luchtige muffin boordevol stukjes witte chocolade en smeuïge biscoff® speculoospasta