Ingrediënten
- 10 kant-en-klare donuts
- 500 g Biscoff® speculoospasta
- 25 g Biscoff® crumbs
- 100 g witte chocolade
Klaar in 5 stappen
-
1
Doe de Biscoff® speculoospasta in een magnetronbestendige kom en verwarm zo'n 10-20 seconden. Laat de pasta niet te vloeibaar worden.
-
2
Smelt de witte chocolade au bain-marie en doe in een kleine spuitzak.
-
3
Als de speculoospasta de juiste consistentie heeft, dip je er de donuts in.
-
4
Dip ze daarna in Biscoff® crumbs of versier ze met gesmolten witte chocolade.
-
5
Zet de donuts op een rooster om de speculoospasta te laten opstijven.
Ontdek hier meer recepten
Gevulde Biscoff® donuts
Geef je donuts een biscoff® touch: glaceer, vul en versier ze met biscoff® om je klanten op een originele manier te verwennen
Ultieme Biscoff® cheesecake
De combinatie van cheesecake en Biscoff® is een match made in heaven. We zijn er dan ook van overtuigd dat je klanten dol zullen zijn op dit recept!
Biscoff® blondie
Heerlijke Biscoff® blondies gemaakt met witte chocoladedruppels, Biscoff® speculoospasta en Biscoff® koekjes: zó lekker dat je klanten zeker en vast zullen terugkomen voor meer!