Ingrediënten
Voor 10 porties
- 10 kant-en-klare donuts
- 500 g Biscoff® speculoospasta
- 25 g Biscoff® crumbs
- 100 g witte chocolade
Klaar in 5 stappen
-
1
Doe de Biscoff® speculoospasta in een magnetronbestendige kom en verwarm zo'n 10-20 seconden. Laat de pasta niet te vloeibaar worden.
-
2
Smelt de witte chocolade au bain-marie en doe in een kleine spuitzak.
-
3
Als de speculoospasta de juiste consistentie heeft, dip je er de donuts in.
-
4
Dip ze daarna in Biscoff® crumbs of versier ze met gesmolten witte chocolade.
-
5
Zet de donuts op een rooster om de speculoospasta te laten opstijven.
Ontdek hier meer recepten
Lotus Biscoff® ijs
Wil je je traditionele ijscoupe nóg lekkerder maken? Voeg er dan wat Biscoff® aan toe!
Biscoff® iced latte
Een verfrissend drankje dat de geweldige aroma's van Biscoff® en koffie combineert
Biscoff® sheet cake
Een vierkant stukje biscoff® taart is de perfecte verwennerij bij elk kopje koffie