Ingrediënten
- 12 Biscoff® koekjes + extra voor de topping
- 200 g Biscoff® crumbs
- 500 g Biscoff® speculoospasta
- 375 g ongezouten boter
- 330 g fijne kristalsuiker
- 330 g lichtbruine suiker
- 0,8 tl zout
- 4 eieren
- 500 g bloem
- 8 g bakpoeder
- 150 g witte chocolade (druppels of stukjes)
Klaar in 10 stappen
-
1
Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een bakvorm met bakpapier.
-
2
Klop de suiker en de eieren tot een homogeen en luchtig mengsel.
-
3
Smelt de boter, voeg toe en meng tot een egaal mengsel.
-
4
Zeef de bloem en het bakpoeder over het mengsel en voeg een snuifje zout toe. Meng voorzichtig met een spatel.
-
5
Voeg de Biscoff® crumbs en de witte chocolade toe. Meng voorzichtig tot alles goed gemengd is.
-
6
Doe het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm en strijk het glad met een spatel.
-
7
Bak de blondies 25-30 minuten in de oven. Het midden moet nog een beetje 'wiebelen'.
-
8
Laat afkoelen in de vorm. Zet vervolgens nog 1 tot 2 uur in de koelkast om volledig te laten afkoelen.
-
9
Haal uit de koelkast en uit de bakvorm en bestrijk met een dikke laag Biscoff® speculoospasta.
-
10
Versier met Biscoff® crumbs, snijd in stukjes en werk af met een iconisch Biscoff® koekje.
Ontdek hier meer recepten
Versierde Biscoff® Donuts
Verras je klanten met deze heerlijke donuts versierd met Biscoff®
Biscoff® laagjestaart
De schoonheid van deze taart zal onmiddellijk de aandacht trekken van je klanten. En de heerlijke Biscoff® smaak zal ze doen terugkomen voor meer!
Biscoff® latte
Twee shots espresso, gestoomde melk en heel veel Biscoff® speculoospasta: de ultieme latte