Biscoff® blondie

Heerlijke Biscoff® blondies gemaakt met witte chocoladedruppels, Biscoff® speculoospasta en Biscoff® koekjes: zó lekker dat je klanten zeker en vast zullen terugkomen voor meer!

Ingrediënten

Voor 12 porties
  • 12 Biscoff® koekjes + extra voor de topping
  • 120 g Biscoff® crumbs
  • 300 g + 500 g (voor topping) Biscoff® speculoospasta
  • 186 g ongezouten boter
  • 336 g fijne kristalsuiker
  • 0,8 tl zout
  • 5 eieren
  • 500 g bloem
  • 8 g bakpoeder
  • 120 g witte chocolade (druppels of stukjes)

Klaar in 11 stappen

  • 1

    Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een bakvorm met bakpapier.

  • 2

    Meet de boter af en zet op middelhoog vuur. Roer tot het gesmolten is, haal van het vuur en voeg de 300 g Biscoff® speculoospasta toe. Meng goed. 

  • 3

    Klop, in de kom van je keukenmachine, de suiker en de eieren tot een homogeen en luchtig mengsel.

  • 4

    Giet, terwijl de mixer nog steeds langzaam draait, de gesmolten boter en het Biscoff-mengsel in de kom en mix tot alles goed gemengd is. 

  • 5

    Zeef de bloem en het bakpoeder over het mengsel en voeg een snuifje zout toe. Meng voorzichtig met een spatel.

  • 6

    Voeg de Biscoff® crumbs en de witte chocolade toe. Meng voorzichtig tot alles goed gemengd is.

  • 7

    Doe het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm en strijk het glad met een spatel.

  • 8

    Bak de blondies 25-30 minuten in de oven. Het midden moet nog een beetje 'wiebelen'.

  • 9

    Laat afkoelen in de vorm. Zet vervolgens nog 1 tot 2 uur in de koelkast om volledig te laten afkoelen.

  • 10

    Haal uit de koelkast en uit de bakvorm en bestrijk met een dikke laag Biscoff® speculoospasta.  

  • 11

    Versier met Biscoff® crumbs, snijd in stukjes en werk af met een iconisch Biscoff® koekje.

Ontdek hier meer recepten

Versierde Biscoff® Donuts

Verras je klanten met deze heerlijke donuts versierd met Biscoff®

Biscoff® latte

Twee shots espresso, gestoomde melk en heel veel Biscoff® speculoospasta: de ultieme latte

 

BISCOFF® BROWNIE

Heerlijk smeuïge brownies met een bijzondere Lotus Biscoff® toets