Versierde Biscoff® Donuts

Verras je klanten met deze heerlijke donuts versierd met Biscoff®

  • 10 kant-en-klare donuts
  • 500 g Biscoff® speculoospasta
  • 25 g Biscoff® crumbs
  • 100 g witte chocolade
  • 1

    Doe de Biscoff® speculoospasta in een magnetronbestendige kom en verwarm zo'n 10-20 seconden. Laat de pasta niet te vloeibaar worden.

  • 2

    Smelt de witte chocolade au bain-marie en doe in een kleine spuitzak.

  • 3

    Als de speculoospasta de juiste consistentie heeft, dip je er de donuts in.

  • 4

    Dip ze daarna in Biscoff® crumbs of versier ze met gesmolten witte chocolade.

  • 5

    Zet de donuts op een rooster om de speculoospasta te laten opstijven.

Stap
01
05

Versierde Biscoff® Donuts

Doe de Biscoff® speculoospasta in een magnetronbestendige kom en verwarm zo'n 10-20 seconden. Laat de pasta niet te vloeibaar worden.

Stap
02
05

Versierde Biscoff® Donuts

Smelt de witte chocolade au bain-marie en doe in een kleine spuitzak.

Stap
03
05

Versierde Biscoff® Donuts

Als de speculoospasta de juiste consistentie heeft, dip je er de donuts in.

Stap
04
05

Versierde Biscoff® Donuts

Dip ze daarna in Biscoff® crumbs of versier ze met gesmolten witte chocolade.

Stap
05
05

Versierde Biscoff® Donuts

Zet de donuts op een rooster om de speculoospasta te laten opstijven.

Vorige
Volgende

Ontdek hier meer recepten

Gevulde Biscoff® donuts

Geef je donuts een biscoff® touch: glaceer, vul en versier ze met biscoff® om je klanten op een originele manier te verwennen

Ultieme Biscoff® cheesecake

De combinatie van cheesecake en Biscoff® is een match made in heaven. We zijn er dan ook van overtuigd dat je klanten dol zullen zijn op dit recept! 

Biscoff® blondie

Heerlijke Biscoff® blondies gemaakt met witte chocoladedruppels, Biscoff® speculoospasta en Biscoff® koekjes: zó lekker dat je klanten zeker en vast zullen terugkomen voor meer!