Biscoff® wentelteefjes

minuten, bereiden in 5 stappen

Geen betere manier om de dag te beginnen dan met wentelteefjes boordevol Lotus Biscoff® smaak

  • 4 sneden brood
  • 2 grote eieren
  • 125 ml volle melk  
  • 2 el suiker 
  • 1/2 tl vanille-extract 
  • 1 el boter (voor in de pan) 
  • 90 g Biscoff® speculoospasta + extra voor de topping  
  • 50 frambozen  
  • 1

    Meng de melk, de eieren, het vanille-extract en de suiker in een kom.

  • 2

    Smelt 1 eetlepel boter in een grote pan op een middelhoog vuur.

  • 3

    Dompel de sneden brood een voor een onder in het ei-melkmengsel.

  • 4

    Bak de sneden in een pan. Draai om tot beide kanten goudbruin zijn. 

  • 5

    Leg enkele wentelteefjes op een serveerbord, smeer er een dikke laag Biscoff® speculoospasta tussen en werk af wat extra speculoospasta en frambozen.

Stap
01
05

Biscoff® wentelteefjes

Meng de melk, de eieren, het vanille-extract en de suiker in een kom.

Stap
02
05

Biscoff® wentelteefjes

Smelt 1 eetlepel boter in een grote pan op een middelhoog vuur.

Stap
03
05

Biscoff® wentelteefjes

Dompel de sneden brood een voor een onder in het ei-melkmengsel.

Stap
04
05

Biscoff® wentelteefjes

Bak de sneden in een pan. Draai om tot beide kanten goudbruin zijn. 

Stap
05
05

Biscoff® wentelteefjes

Leg enkele wentelteefjes op een serveerbord, smeer er een dikke laag Biscoff® speculoospasta tussen en werk af wat extra speculoospasta en frambozen.

Vorige
Volgende

Ontdek hier meer recepten

Biscoff® wafel

Geen betere manier om heerlijke wafels af te werken dan met de hemelse smaak en smeuïgheid van onze Biscoff® speculoospasta 

Warme Biscoff® melk

Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff®: een ideale opwarmer op een koude winterdag!

Biscoff® laagjestaart

De schoonheid van deze taart zal onmiddellijk de aandacht trekken van je klanten. En de heerlijke Biscoff® smaak zal ze doen terugkomen voor meer!