Biscoff® bubbelthee

Wees innovatief en combineer onze unieke Biscoff® smaak met deze trendy, traditionele thee die steeds populairder wordt.

Bruinesuikersiroop:

  • 220 g bruine suiker
  • 240 ml water
  • 125 g tapiocaparels (ongekookt)

Zwarte thee:

  • 480 ml water
  • 6 zakjes zwarte thee

Melkmengsel:

  • 1 el slagroom
  • 3 el Biscoff® topping
  • 3 el melk
  • 1

    Bereid de tapiocaparels zoals aangegeven op de verpakking.

  • 2

    Verwarm de bruine suiker en het water in een steelpan op een middelhoog vuur. Laat koken tot de suiker opgelost is en je een mooie siroop hebt. Giet de siroop in een grote hittebestendige kom.

  • 3

    Doe de parels in de kom met de siroop en laat 30-60 minuten staan.

  • 4

    Maak de zwarte thee: Doe de theezakjes in een middelgrote kookpan met water en breng aan de kook.    

  • 5

    Haal de pan na enkele minuten van het vuur en laat afkoelen tot kamertemperatuur.

  • 6

    Meng de Biscoff® speculoospasta en de melk tot een egaal mengsel. Je kan de pasta en de melk lichtjes opwarmen om ze gemakkelijker te kunnen mengen.

  • 7

    Giet de helft van de parels en siroop op de bodem van een glas. Giet er vervolgens de zwarte thee bij en de helft van het melkmengsel. Werk naar wens af met wat Biscoff® crumbs.

  • 8

    Plaats een rietje in het glas en serveer.

Stap
01
08

Biscoff® bubbelthee

Bereid de tapiocaparels zoals aangegeven op de verpakking.

Stap
02
08

Biscoff® bubbelthee

Verwarm de bruine suiker en het water in een steelpan op een middelhoog vuur. Laat koken tot de suiker opgelost is en je een mooie siroop hebt. Giet de siroop in een grote hittebestendige kom.

Stap
03
08

Biscoff® bubbelthee

Doe de parels in de kom met de siroop en laat 30-60 minuten staan.

Stap
04
08

Biscoff® bubbelthee

Maak de zwarte thee: Doe de theezakjes in een middelgrote kookpan met water en breng aan de kook.    

Stap
05
08

Biscoff® bubbelthee

Haal de pan na enkele minuten van het vuur en laat afkoelen tot kamertemperatuur.

Stap
06
08

Biscoff® bubbelthee

Meng de Biscoff® speculoospasta en de melk tot een egaal mengsel. Je kan de pasta en de melk lichtjes opwarmen om ze gemakkelijker te kunnen mengen.

Stap
07
08

Biscoff® bubbelthee

Giet de helft van de parels en siroop op de bodem van een glas. Giet er vervolgens de zwarte thee bij en de helft van het melkmengsel. Werk naar wens af met wat Biscoff® crumbs.

Stap
08
08

Biscoff® bubbelthee

Plaats een rietje in het glas en serveer.

Vorige
Volgende

Ontdek hier meer recepten

Biscoff® iced latte

Een verfrissend drankje dat de geweldige aroma's van Biscoff® en koffie combineert

Warme Biscoff® melk

Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff®: een ideale opwarmer op een koude winterdag!

Muffin met Biscoff® en witte chocolade

Biscoff® en witte chocolade: met de combinatie van deze twee heerlijke smaken scoor je gegarandeerd! een luchtige muffin boordevol stukjes witte chocolade en smeuïge biscoff® speculoospasta