Biscoff® blondie

minuten, bereiden in 10 stappen

Heerlijke Biscoff® blondies gemaakt met witte chocoladedruppels, Biscoff® speculoospasta en Biscoff® koekjes: zó lekker dat je klanten zeker en vast zullen terugkomen voor meer!

  • 12 Biscoff® koekjes + extra voor de topping
  • 200 g Biscoff® crumbs
  • 500 g Biscoff® speculoospasta
  • 375 g ongezouten boter
  • 330 g fijne kristalsuiker
  • 330 g lichtbruine suiker
  • 0,8 tl zout
  • 4 eieren
  • 500 g bloem
  • 8 g bakpoeder
  • 150 g witte chocolade (druppels of stukjes)
  • 1

    Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een bakvorm met bakpapier.

  • 2

    Klop de suiker en de eieren tot een homogeen en luchtig mengsel.

  • 3

    Smelt de boter, voeg toe en meng tot een egaal mengsel.

  • 4

    Zeef de bloem en het bakpoeder over het mengsel en voeg een snuifje zout toe. Meng voorzichtig met een spatel.

  • 5

    Voeg de Biscoff® crumbs en de witte chocolade toe. Meng voorzichtig tot alles goed gemengd is.

  • 6

    Doe het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm en strijk het glad met een spatel.

  • 7

    Bak de blondies 25-30 minuten in de oven. Het midden moet nog een beetje 'wiebelen'.

  • 8

    Laat afkoelen in de vorm. Zet vervolgens nog 1 tot 2 uur in de koelkast om volledig te laten afkoelen.

  • 9

    Haal uit de koelkast en uit de bakvorm en bestrijk met een dikke laag Biscoff® speculoospasta.  

  • 10

    Versier met Biscoff® crumbs, snijd in stukjes en werk af met een iconisch Biscoff® koekje.

Stap
01
10

Biscoff® blondie

Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een bakvorm met bakpapier.

Stap
02
10

Biscoff® blondie

Klop de suiker en de eieren tot een homogeen en luchtig mengsel.

Stap
03
10

Biscoff® blondie

Smelt de boter, voeg toe en meng tot een egaal mengsel.

Stap
04
10

Biscoff® blondie

Zeef de bloem en het bakpoeder over het mengsel en voeg een snuifje zout toe. Meng voorzichtig met een spatel.

Stap
05
10

Biscoff® blondie

Voeg de Biscoff® crumbs en de witte chocolade toe. Meng voorzichtig tot alles goed gemengd is.

Stap
06
10

Biscoff® blondie

Doe het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm en strijk het glad met een spatel.

Stap
07
10

Biscoff® blondie

Bak de blondies 25-30 minuten in de oven. Het midden moet nog een beetje 'wiebelen'.

Stap
08
10

Biscoff® blondie

Laat afkoelen in de vorm. Zet vervolgens nog 1 tot 2 uur in de koelkast om volledig te laten afkoelen.

Stap
09
10

Biscoff® blondie

Haal uit de koelkast en uit de bakvorm en bestrijk met een dikke laag Biscoff® speculoospasta.  

Stap
10
10

Biscoff® blondie

Versier met Biscoff® crumbs, snijd in stukjes en werk af met een iconisch Biscoff® koekje.

Vorige
Volgende

Ontdek hier meer recepten

Versierde Biscoff® Donuts

Verras je klanten met deze heerlijke donuts versierd met Biscoff®

Biscoff® laagjestaart

De schoonheid van deze taart zal onmiddellijk de aandacht trekken van je klanten. En de heerlijke Biscoff® smaak zal ze doen terugkomen voor meer!

Biscoff® latte

Twee shots espresso, gestoomde melk en heel veel Biscoff® speculoospasta: de ultieme latte