Vanille-ijs met gebakken appeltjes en speculooscrumble
Jongleer met warm en koud als een volleerde goochelaar en verras vrienden en familie met een dessert van vuur en ijs. Deze truc lukt in een handomdraai. En met Lotus Biscoff - The Original Speculoos.

Voor 4 personen
• 4 appels, geen al te zure soort
• 20 Lotus Biscoff speculoosjes
• boter of margarine
• een snuifje gemalen kaneel
• 12 bollen vanille-ijs
-
1
Schil de appels en snij ze in blokjes. Doe de speculoosjes in een zakje en verkruimel ze grof.
-
2
Verhit een pan of wok met een klontje boter of margarine. Bak de appels op een hoog vuur kort aan. Bestrooi de appels op het einde met kaneel.
-
3
Schik het vanille-ijs in 4 kommetjes of schaaltjes.
Verdeel er de warme appels over en werk af met de speculooskruimels.

Vanille-ijs met gebakken appeltjes en speculooscrumble
Schil de appels en snij ze in blokjes. Doe de speculoosjes in een zakje en verkruimel ze grof.
Vanille-ijs met gebakken appeltjes en speculooscrumble
Schil de appels en snij ze in blokjes. Doe de speculoosjes in een zakje en verkruimel ze grof.
Vanille-ijs met gebakken appeltjes en speculooscrumble
Verhit een pan of wok met een klontje boter of margarine. Bak de appels op een hoog vuur kort aan. Bestrooi de appels op het einde met kaneel.
Vanille-ijs met gebakken appeltjes en speculooscrumble
Verhit een pan of wok met een klontje boter of margarine. Bak de appels op een hoog vuur kort aan. Bestrooi de appels op het einde met kaneel.
Vanille-ijs met gebakken appeltjes en speculooscrumble
Schik het vanille-ijs in 4 kommetjes of schaaltjes.
Verdeel er de warme appels over en werk af met de speculooskruimels.
Vanille-ijs met gebakken appeltjes en speculooscrumble
Schik het vanille-ijs in 4 kommetjes of schaaltjes.
Verdeel er de warme appels over en werk af met de speculooskruimels.