Open appeltaart met Lotus® Biscoff®
Geef een eigentijdse draai aan grootmoeders klassieke appeltaart met Lotus® Biscoff® - The Original en til ze op een hoger niveau. Ongeveer ter hoogte van de zevende hemel.

Voor 6 personen
• 200 g zelfrijzende bloem
• 150 g suiker
• 11 el plantaardige olie, bijvoorbeeld maïs- of koolzaadolie
• 8 el melk
• 5 eieren
• 15 Lotus® Biscoff® koekjes
• 2 appels
-
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
2
Meng de bloem, 100 g suiker, 7 el olie, de melk, 3 eieren en
8 fijngemalen Biscoff® koekjes tot een beslag. -
3
Schep het beslag in een ingevette en met bloem bestoven
bakvorm. -
4
Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij de appels
eerst in vieren en dan in schijfjes. -
5
Verkruimel de laatste 7 speculoosjes over het beslag en
schik er de appels op. -
6
Meng de laatste 4 el olie, 50 g suiker en 2 eieren onder
elkaar. Giet dit mengsel over de appels, zodat ze helemaal
bedekt zijn. -
7
Bak de cake 20 à 25 minuten in de oven.

Open appeltaart met Lotus® Biscoff®
Verwarm de oven voor op 200°C.
Open appeltaart met Lotus® Biscoff®
Verwarm de oven voor op 200°C.
Open appeltaart met Lotus® Biscoff®
Meng de bloem, 100 g suiker, 7 el olie, de melk, 3 eieren en
8 fijngemalen Biscoff® koekjes tot een beslag.
Open appeltaart met Lotus® Biscoff®
Meng de bloem, 100 g suiker, 7 el olie, de melk, 3 eieren en
8 fijngemalen Biscoff® koekjes tot een beslag.
Open appeltaart met Lotus® Biscoff®
Schep het beslag in een ingevette en met bloem bestoven
bakvorm.
Open appeltaart met Lotus® Biscoff®
Schep het beslag in een ingevette en met bloem bestoven
bakvorm.
Open appeltaart met Lotus® Biscoff®
Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij de appels
eerst in vieren en dan in schijfjes.
Open appeltaart met Lotus® Biscoff®
Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij de appels
eerst in vieren en dan in schijfjes.
Open appeltaart met Lotus® Biscoff®
Verkruimel de laatste 7 speculoosjes over het beslag en
schik er de appels op.
Open appeltaart met Lotus® Biscoff®
Verkruimel de laatste 7 speculoosjes over het beslag en
schik er de appels op.
Open appeltaart met Lotus® Biscoff®
Meng de laatste 4 el olie, 50 g suiker en 2 eieren onder
elkaar. Giet dit mengsel over de appels, zodat ze helemaal
bedekt zijn.
Open appeltaart met Lotus® Biscoff®
Meng de laatste 4 el olie, 50 g suiker en 2 eieren onder
elkaar. Giet dit mengsel over de appels, zodat ze helemaal
bedekt zijn.
Open appeltaart met Lotus® Biscoff®
Bak de cake 20 à 25 minuten in de oven.
Open appeltaart met Lotus® Biscoff®
Bak de cake 20 à 25 minuten in de oven.
Appeltaart met Lotus® Biscoff®
Als de heerlijke geur het huis vult, weet je dat appeltaart en Lotus® Biscoff® - The Original Speculoos bij elkaar horen. Het verrukkelijke aroma dat opstijgt uit je oven creëert op slag een feestelijke sfeer.