Open appeltaart met Lotus Biscoff
Geef een eigentijdse draai aan grootmoeders klassieke appeltaart met Lotus Biscoff - The Original Speculoos en til ze op een hoger niveau. Ongeveer ter hoogte van de zevende hemel.

Voor 6 personen
• 200 g zelfrijzende bloem
• 150 g suiker
• 11 el plantaardige olie, bijvoorbeeld maïs- of koolzaadolie
• 8 el melk
• 5 eieren
• 15 Lotus Biscoff speculoosjes
• 2 appels
-
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
2
Meng de bloem, 100 g suiker, 7 el olie, de melk, 3 eieren en
8 fijngemalen speculoosjes tot een beslag. -
3
Schep het beslag in een ingevette en met bloem bestoven
bakvorm. -
4
Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij de appels
eerst in vieren en dan in schijfjes. -
5
Verkruimel de laatste 7 speculoosjes over het beslag en
schik er de appels op. -
6
Meng de laatste 4 el olie, 50 g suiker en 2 eieren onder
elkaar. Giet dit mengsel over de appels, zodat ze helemaal
bedekt zijn. -
7
Bak de cake 20 à 25 minuten in de oven.

Open appeltaart met Lotus Biscoff
Verwarm de oven voor op 200°C.
Open appeltaart met Lotus Biscoff
Verwarm de oven voor op 200°C.
Open appeltaart met Lotus Biscoff
Meng de bloem, 100 g suiker, 7 el olie, de melk, 3 eieren en
8 fijngemalen speculoosjes tot een beslag.
Open appeltaart met Lotus Biscoff
Meng de bloem, 100 g suiker, 7 el olie, de melk, 3 eieren en
8 fijngemalen speculoosjes tot een beslag.
Open appeltaart met Lotus Biscoff
Schep het beslag in een ingevette en met bloem bestoven
bakvorm.
Open appeltaart met Lotus Biscoff
Schep het beslag in een ingevette en met bloem bestoven
bakvorm.
Open appeltaart met Lotus Biscoff
Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij de appels
eerst in vieren en dan in schijfjes.
Open appeltaart met Lotus Biscoff
Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij de appels
eerst in vieren en dan in schijfjes.
Open appeltaart met Lotus Biscoff
Verkruimel de laatste 7 speculoosjes over het beslag en
schik er de appels op.
Open appeltaart met Lotus Biscoff
Verkruimel de laatste 7 speculoosjes over het beslag en
schik er de appels op.
Open appeltaart met Lotus Biscoff
Meng de laatste 4 el olie, 50 g suiker en 2 eieren onder
elkaar. Giet dit mengsel over de appels, zodat ze helemaal
bedekt zijn.
Open appeltaart met Lotus Biscoff
Meng de laatste 4 el olie, 50 g suiker en 2 eieren onder
elkaar. Giet dit mengsel over de appels, zodat ze helemaal
bedekt zijn.
Open appeltaart met Lotus Biscoff
Bak de cake 20 à 25 minuten in de oven.
Open appeltaart met Lotus Biscoff
Bak de cake 20 à 25 minuten in de oven.