Lotus® Madeleine Party egel
Wie we daar hebben, het lekkerste egeltje ter wereld! Zijn Lotus® Madeleine stekels met een beetje chocolade op de topjes doen je watertanden.
Voor 15 personen
• 15 Lotus® Madeleines chocolade
• 120 g donkere chocolade
• 15 houten satéstokjes
• 1 rond suikerbrood
• 2 Lotus Rolls
• 1 ronde chocolade marshmallow
Botercrème:
• 230 g ongezouten boter (op kamertemperatuur)
• 420 g poedersuiker
• 45 g cacaopoeder
• 3 el melk
• 2 tl vanille extract
-
1
Hak de chocolade fijn en smelt in de microgolfoven of au bain marie tot ze vloeibaar is.
-
2
Dop elk van de Lotus® Madeleines voor ⅓ in de gesmolten chocolade en zet ze in de ijskast totdat de chocolade is opgesteven.
-
3
Maak ondertussen de botercrème: gebruik een keukenrobot en klop al de ingrediënten samen tot een gladde crème.
-
4
Plaats het suikerbrood op een serveerschaal. Bedek het suikerbrood met de botercrème en vorm een punt voor de egel zijn kop.
-
5
Plaats de twee Lotus® Rolls voor de ogen en de marshmallow voor de neus op de egel zijn kop zoals op de foto.
-
6
Haal de Lotus® Madeleines uit de ijskast en steek in elk een satéstokje. Prik ze willekeurig in het suikerbrood.
Lotus® Madeleine Party egel
Hak de chocolade fijn en smelt in de microgolfoven of au bain marie tot ze vloeibaar is.
Lotus® Madeleine Party egel
Hak de chocolade fijn en smelt in de microgolfoven of au bain marie tot ze vloeibaar is.
Lotus® Madeleine Party egel
Dop elk van de Lotus® Madeleines voor ⅓ in de gesmolten chocolade en zet ze in de ijskast totdat de chocolade is opgesteven.
Lotus® Madeleine Party egel
Dop elk van de Lotus® Madeleines voor ⅓ in de gesmolten chocolade en zet ze in de ijskast totdat de chocolade is opgesteven.
Lotus® Madeleine Party egel
Maak ondertussen de botercrème: gebruik een keukenrobot en klop al de ingrediënten samen tot een gladde crème.
Lotus® Madeleine Party egel
Maak ondertussen de botercrème: gebruik een keukenrobot en klop al de ingrediënten samen tot een gladde crème.
Lotus® Madeleine Party egel
Plaats het suikerbrood op een serveerschaal. Bedek het suikerbrood met de botercrème en vorm een punt voor de egel zijn kop.
Lotus® Madeleine Party egel
Plaats het suikerbrood op een serveerschaal. Bedek het suikerbrood met de botercrème en vorm een punt voor de egel zijn kop.
Lotus® Madeleine Party egel
Plaats de twee Lotus® Rolls voor de ogen en de marshmallow voor de neus op de egel zijn kop zoals op de foto.
Lotus® Madeleine Party egel
Plaats de twee Lotus® Rolls voor de ogen en de marshmallow voor de neus op de egel zijn kop zoals op de foto.
Lotus® Madeleine Party egel
Haal de Lotus® Madeleines uit de ijskast en steek in elk een satéstokje. Prik ze willekeurig in het suikerbrood.
Lotus® Madeleine Party egel
Haal de Lotus® Madeleines uit de ijskast en steek in elk een satéstokje. Prik ze willekeurig in het suikerbrood.