Lotus® Madeleine Party egel

45 minuten, bereiden in 6 stappen

Wie we daar hebben, het lekkerste egeltje ter wereld! Zijn Lotus® Madeleine stekels met een beetje chocolade op de topjes doen je watertanden.

Voor 15 personen

15 Lotus® Madeleines chocolade
• 120 g donkere chocolade
• 15 houten satéstokjes
• 1 rond suikerbrood
2 Lotus Rolls
• 1 ronde chocolade marshmallow

Botercrème:
• 230 g ongezouten boter (op kamertemperatuur)
• 420 g poedersuiker
• 45 g cacaopoeder
• 3 el melk
• 2 tl vanille extract

 

  • 1

    Hak de chocolade fijn en smelt in de microgolfoven of au bain marie tot ze vloeibaar is.

  • 2

    Dop elk van de Lotus® Madeleines voor ⅓ in de gesmolten chocolade en zet ze in de ijskast totdat de chocolade is opgesteven.

  • 3

    Maak ondertussen de botercrème: gebruik een keukenrobot en klop al de ingrediënten samen tot een gladde crème.

  • 4

    Plaats het suikerbrood op een serveerschaal. Bedek het suikerbrood met de botercrème en vorm een punt voor de egel zijn kop.

  • 5

    Plaats de twee Lotus® Rolls voor de ogen en de marshmallow voor de neus op de egel zijn kop zoals op de foto.

  • 6

    Haal de Lotus® Madeleines uit de ijskast en steek in elk een satéstokje. Prik ze willekeurig in het suikerbrood.

Stap
01
06

Lotus® Madeleine Party egel

Hak de chocolade fijn en smelt in de microgolfoven of au bain marie tot ze vloeibaar is.

Stap
02
06

Lotus® Madeleine Party egel

Dop elk van de Lotus® Madeleines voor ⅓ in de gesmolten chocolade en zet ze in de ijskast totdat de chocolade is opgesteven.

Stap
03
06

Lotus® Madeleine Party egel

Maak ondertussen de botercrème: gebruik een keukenrobot en klop al de ingrediënten samen tot een gladde crème.

Stap
04
06

Lotus® Madeleine Party egel

Plaats het suikerbrood op een serveerschaal. Bedek het suikerbrood met de botercrème en vorm een punt voor de egel zijn kop.

Stap
05
06

Lotus® Madeleine Party egel

Plaats de twee Lotus® Rolls voor de ogen en de marshmallow voor de neus op de egel zijn kop zoals op de foto.

Stap
06
06

Lotus® Madeleine Party egel

Haal de Lotus® Madeleines uit de ijskast en steek in elk een satéstokje. Prik ze willekeurig in het suikerbrood.

Vorige
Volgende