Madeleine monsters

35 minuten, bereiden in 4 stappen

Wat zien ze er eng uit die Madeleine monsters. Maar onder hun vermomming hebben ze een zacht hart van goud en zijn ze om van te smullen.

Voor 8 stuks

8 Lotus Madeleines met amandelsmaak
• 120 g witte chocolade
• Paarse, oranje en groene kleurstof voor voeding (of andere kleuren naar keuze)
• Eetbare oogjes in verschillende vormen
• Kleurrijke eetbare strooisels

 

  • 1

    Hak de witte chocolade fijn en verdeel over 3 kommetjes. Smelt de chocolade in de microgolfoven of au bain-marie tot ze vloeiend is. Voeg de kleurstoffen toe en meng tot je 3 verschillende gewenste kleuren bekomt.

  • 2

    Bedek de Lotus Madeleines voor de helft met de chocolade (2 per kleur) zoals op de foto.

  • 3

    Leg ze op een bord en voeg naar wens oogjes en eetbare strooisels toe.

  • 4

    Zet ze vervolgens in de koelkast tot de chocolade is opgesteven.

Stap
01
04

Madeleine monsters

Hak de witte chocolade fijn en verdeel over 3 kommetjes. Smelt de chocolade in de microgolfoven of au bain-marie tot ze vloeiend is. Voeg de kleurstoffen toe en meng tot je 3 verschillende gewenste kleuren bekomt.

Stap
02
04

Madeleine monsters

Bedek de Lotus Madeleines voor de helft met de chocolade (2 per kleur) zoals op de foto.

Stap
03
04

Madeleine monsters

Leg ze op een bord en voeg naar wens oogjes en eetbare strooisels toe.

Stap
04
04

Madeleine monsters

Zet ze vervolgens in de koelkast tot de chocolade is opgesteven.

Vorige
Volgende