Madeleine hartjes

30 minuten, bereiden in 5 stappen

Love is in the air met deze verleidelijke Madeleine hartjes, succes verzekerd!

Voor 8 hartjes

8 Lotus Madeleines
• 100 g witte chocolade
• rode kleurstof voor voeding
• goud en zilveren eetbare suikerparels
• 8 houten prikkels

optioneel: papieren hartjes

 

  • 1

    Snij de Lotus Madeleines schuin in twee (zie foto).

  • 2

    Hak de witte chocolade fijn en smelt in de microgolfoven of au bain marie tot ze vloeibaar is en voeg enkele druppels rode kleurstof toe.

  • 3

    Plaats twee halve Madeleines tegen elkaar om een hartje te vormen. Steek een houten prikker erdoor om ze samen te houden.

  • 4

    Versier de hartjes met de gesmolten chocolade zoals op de foto. Werk af met gouden en zilveren eetbare suikerparels.

  • 5

    Plaats de hartjes in de ijskast totdat de chocolade is opgesteven. Serveer ze op een bord samen met de papieren hartjes als versiering.

Stap
01
05

Madeleine hartjes

Snij de Lotus Madeleines schuin in twee (zie foto).

Stap
02
05

Madeleine hartjes

Hak de witte chocolade fijn en smelt in de microgolfoven of au bain marie tot ze vloeibaar is en voeg enkele druppels rode kleurstof toe.

Stap
03
05

Madeleine hartjes

Plaats twee halve Madeleines tegen elkaar om een hartje te vormen. Steek een houten prikker erdoor om ze samen te houden.

Stap
04
05

Madeleine hartjes

Versier de hartjes met de gesmolten chocolade zoals op de foto. Werk af met gouden en zilveren eetbare suikerparels.

Stap
05
05

Madeleine hartjes

Plaats de hartjes in de ijskast totdat de chocolade is opgesteven. Serveer ze op een bord samen met de papieren hartjes als versiering.

Vorige
Volgende