Madeleine hartjes
Love is in the air met deze verleidelijke Madeleine hartjes, succes verzekerd!
Voor 8 hartjes
• 8 Lotus Madeleines
• 100 g witte chocolade
• rode kleurstof voor voeding
• goud en zilveren eetbare suikerparels
• 8 houten prikkels
optioneel: papieren hartjes
-
1
Snij de Lotus Madeleines schuin in twee (zie foto).
-
2
Hak de witte chocolade fijn en smelt in de microgolfoven of au bain marie tot ze vloeibaar is en voeg enkele druppels rode kleurstof toe.
-
3
Plaats twee halve Madeleines tegen elkaar om een hartje te vormen. Steek een houten prikker erdoor om ze samen te houden.
-
4
Versier de hartjes met de gesmolten chocolade zoals op de foto. Werk af met gouden en zilveren eetbare suikerparels.
-
5
Plaats de hartjes in de ijskast totdat de chocolade is opgesteven. Serveer ze op een bord samen met de papieren hartjes als versiering.
Madeleine hartjes
Snij de Lotus Madeleines schuin in twee (zie foto).
Madeleine hartjes
Snij de Lotus Madeleines schuin in twee (zie foto).
Madeleine hartjes
Hak de witte chocolade fijn en smelt in de microgolfoven of au bain marie tot ze vloeibaar is en voeg enkele druppels rode kleurstof toe.
Madeleine hartjes
Hak de witte chocolade fijn en smelt in de microgolfoven of au bain marie tot ze vloeibaar is en voeg enkele druppels rode kleurstof toe.
Madeleine hartjes
Plaats twee halve Madeleines tegen elkaar om een hartje te vormen. Steek een houten prikker erdoor om ze samen te houden.
Madeleine hartjes
Plaats twee halve Madeleines tegen elkaar om een hartje te vormen. Steek een houten prikker erdoor om ze samen te houden.
Madeleine hartjes
Versier de hartjes met de gesmolten chocolade zoals op de foto. Werk af met gouden en zilveren eetbare suikerparels.
Madeleine hartjes
Versier de hartjes met de gesmolten chocolade zoals op de foto. Werk af met gouden en zilveren eetbare suikerparels.
Madeleine hartjes
Plaats de hartjes in de ijskast totdat de chocolade is opgesteven. Serveer ze op een bord samen met de papieren hartjes als versiering.
Madeleine hartjes
Plaats de hartjes in de ijskast totdat de chocolade is opgesteven. Serveer ze op een bord samen met de papieren hartjes als versiering.