Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Deze lekkernij brengt je laag na laag in verrukking. En al is deze lasagne van chocolade en Lotus Biscoff - The Original Speculoos verrassend makkelijk te bereiden, scoren doe je zeker.

Voor 6 personen
• 200 g pure chocolade
• 3 eieren
• 200 g Lotus Biscoff
• verse frambozen en poedersuiker, voor de afwerking
-
1
Smelt de chocolade in een bain-marie.
-
2
Splits de eieren. Meng een voor een de eierdooiers onder de gesmolten chocolade. Haal de kom van het vuur.
-
3
Klop de eiwitten stijf en spatel onder de chocolade.
-
4
Bekleed een langwerpige vorm met plasticfolie. Schik een laag speculoos in de vorm en bedek met een laag chocolademousse. Herhaal deze lagen tot alle ingrediënten
op zijn. -
5
Laat enkele uren, maar liefst een nacht, opstijven in de koelkast.
-
6
Stort de terrine vlak voor het serveren uit op een schotel.
-
7
Werk af met frambozen en poedersuiker.

Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Smelt de chocolade in een bain-marie.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Smelt de chocolade in een bain-marie.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Splits de eieren. Meng een voor een de eierdooiers onder de gesmolten chocolade. Haal de kom van het vuur.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Splits de eieren. Meng een voor een de eierdooiers onder de gesmolten chocolade. Haal de kom van het vuur.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Klop de eiwitten stijf en spatel onder de chocolade.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Klop de eiwitten stijf en spatel onder de chocolade.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Bekleed een langwerpige vorm met plasticfolie. Schik een laag speculoos in de vorm en bedek met een laag chocolademousse. Herhaal deze lagen tot alle ingrediënten
op zijn.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Bekleed een langwerpige vorm met plasticfolie. Schik een laag speculoos in de vorm en bedek met een laag chocolademousse. Herhaal deze lagen tot alle ingrediënten
op zijn.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Laat enkele uren, maar liefst een nacht, opstijven in de koelkast.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Laat enkele uren, maar liefst een nacht, opstijven in de koelkast.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Stort de terrine vlak voor het serveren uit op een schotel.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Stort de terrine vlak voor het serveren uit op een schotel.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Werk af met frambozen en poedersuiker.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Werk af met frambozen en poedersuiker.