Biscoff® Poffertjes
Mini pannenkoeken, met maximale Biscoff® smaak!
- 380ml melk
- 250g bloem
- 2 eieren
- Snuifje zout
- 5g bakpoeder
- 80g Biscoff® Pasta
- Rood fruit
- Bloemsuiker
-
1
Meng alle ingrediënten (inclusief Biscoff® pasta) goed door elkaar met een klopper.
-
2
Verwarm de poffertjespan. Als de pan goed heet is, smeer je alle kuiltjes in met een beetje boter. Elk kuiltje vul je tot aan de bovenkant met beslag. Als je geen poffertjespan hebt, kan je deze ook maken in een gewone pan.
-
3
Bak vervolgens beide kanten van de poffertjes, totdat zowel de onderkant, als bovenkant bruin is.
-
4
Serveer de poffertjes met rood fruit, warme Biscoff® pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf), en een beetje bloemsuiker.
Biscoff® Poffertjes
Meng alle ingrediënten (inclusief Biscoff® pasta) goed door elkaar met een klopper.
Biscoff® Poffertjes
Meng alle ingrediënten (inclusief Biscoff® pasta) goed door elkaar met een klopper.
Biscoff® Poffertjes
Verwarm de poffertjespan. Als de pan goed heet is, smeer je alle kuiltjes in met een beetje boter. Elk kuiltje vul je tot aan de bovenkant met beslag. Als je geen poffertjespan hebt, kan je deze ook maken in een gewone pan.
Biscoff® Poffertjes
Verwarm de poffertjespan. Als de pan goed heet is, smeer je alle kuiltjes in met een beetje boter. Elk kuiltje vul je tot aan de bovenkant met beslag. Als je geen poffertjespan hebt, kan je deze ook maken in een gewone pan.
Biscoff® Poffertjes
Bak vervolgens beide kanten van de poffertjes, totdat zowel de onderkant, als bovenkant bruin is.
Biscoff® Poffertjes
Bak vervolgens beide kanten van de poffertjes, totdat zowel de onderkant, als bovenkant bruin is.
Biscoff® Poffertjes
Serveer de poffertjes met rood fruit, warme Biscoff® pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf), en een beetje bloemsuiker.
Biscoff® Poffertjes
Serveer de poffertjes met rood fruit, warme Biscoff® pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf), en een beetje bloemsuiker.