Biscoff® Poffertjes

15 minuten, bereiden in 4 stappen

Mini pannenkoeken, met maximale Biscoff® smaak!

  • 380ml melk
  • 250g bloem
  • 2 eieren
  • Snuifje zout
  • 5g bakpoeder
  • 80g Biscoff® Pasta
  • Rood fruit
  • Bloemsuiker
  • 1

    Meng alle ingrediënten (inclusief Biscoff® pasta) goed door elkaar met een klopper.

  • 2

    Verwarm de poffertjespan. Als de pan goed heet is, smeer je alle kuiltjes in met een beetje boter. Elk kuiltje vul je tot aan de bovenkant met beslag. Als je geen poffertjespan hebt, kan je deze ook maken in een gewone pan.

  • 3

    Bak vervolgens beide kanten van de poffertjes, totdat zowel de onderkant, als bovenkant bruin is.

  • 4

    Serveer de poffertjes met rood fruit, warme Biscoff® pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf), en een beetje bloemsuiker.

Stap
01
04

Biscoff® Poffertjes

Meng alle ingrediënten (inclusief Biscoff® pasta) goed door elkaar met een klopper.

Stap
02
04

Biscoff® Poffertjes

Verwarm de poffertjespan. Als de pan goed heet is, smeer je alle kuiltjes in met een beetje boter. Elk kuiltje vul je tot aan de bovenkant met beslag. Als je geen poffertjespan hebt, kan je deze ook maken in een gewone pan.

Stap
03
04

Biscoff® Poffertjes

Bak vervolgens beide kanten van de poffertjes, totdat zowel de onderkant, als bovenkant bruin is.

Stap
04
04

Biscoff® Poffertjes

Serveer de poffertjes met rood fruit, warme Biscoff® pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf), en een beetje bloemsuiker.

Vorige
Volgende

Ontdek hier meer recepten

Biscoff® latte

Twee shots espresso, gestoomde melk en heel veel Biscoff® speculoospasta: de ultieme latte

 

Pannenkoeken à la Biscoff®

Een klassieker voor fijnproevers, met onze Lotus® Biscoff® pasta als bonus!

Lotus® Madeleine letter met roze mascarponecrème

Wat is er lekkerder dan een versierde Lotus® Madeleine letter M? Een versierd Lotus® Madeleine alfabet! Laat je creativiteit de vrije loop.