Biscoff® Halloween-koekjes

Heerlijk en zoet. Griezelig en spooky. Neem je klanten mee op een Biscoff® koekjes Halloweentocht.

  • 20 Biscoff® koekjes
  • 100 g witte chocoladedruppels
  • ¼ tl zout
  • 300 g Biscoff® speculoospasta
  • 100 g poedersuiker
  • 20 eetbare oogjes
  • 1

    Doe het zout bij de witte chocoladedruppels. Smelt in de magnetron of au bain-marie. Dip de achterkant van de Biscoff® koekjes in de chocolade. Leg ze met de chocoladekant naar boven op een bord. Zet in de koelkast tot de chocolade opgesteven is.

  • 2

    Doe de Biscoff® speculoospasta in een andere kom. Voeg de poedersuiker toe en meng tot een dik mengsel. Doe het mengsel in een spuitzak met een stervormige spuitmond.

  • 3

    Haal de Biscoff® koekjes uit de koelkast. Spuit de Biscoff® speculoospasta op de helft van de koekjes. Bedek met de andere helft van de koekjes. Druk 2 eetbare oogjes in de speculoospasta. Laat 1 uur opstijven in de koelkast.

Stap
01
03

Biscoff® Halloween-koekjes

Doe het zout bij de witte chocoladedruppels. Smelt in de magnetron of au bain-marie. Dip de achterkant van de Biscoff® koekjes in de chocolade. Leg ze met de chocoladekant naar boven op een bord. Zet in de koelkast tot de chocolade opgesteven is.

Stap
02
03

Biscoff® Halloween-koekjes

Doe de Biscoff® speculoospasta in een andere kom. Voeg de poedersuiker toe en meng tot een dik mengsel. Doe het mengsel in een spuitzak met een stervormige spuitmond.

Stap
03
03

Biscoff® Halloween-koekjes

Haal de Biscoff® koekjes uit de koelkast. Spuit de Biscoff® speculoospasta op de helft van de koekjes. Bedek met de andere helft van de koekjes. Druk 2 eetbare oogjes in de speculoospasta. Laat 1 uur opstijven in de koelkast.

Vorige
Volgende

Ontdek hier meer recepten

Heerlijke koekjes boordevol Biscoff®

Een Biscoff® koekje smaakt altijd, maar wat dacht je van zelf gebakken koekjes boordevol Biscoff® speculoospasta en met een Biscoff® koekje erbovenop?