Smaakt als geen ander

Lotus Speculoos is een verrassend krokant koekje met een heel eigen smaak. Z’n typisch gekaramelliseerde aroma is geliefd over de hele wereld. Heerlijk als tussendoortje, bij de koffie of zelfs als ingrediënt in de keuken!
lotus koekjes

Vakmanschap, het doorslaggevende ingrediënt

Benieuwd waar de unieke smaak van Lotus Speculoos vandaan komt? Het begint allemaal bij de juiste combinatie van goed gekozen natuurlijke ingrediënten. Maar de ware magie gebeurt in de oven, bij de vakkundig gecontroleerde karamellisatie tijdens het bakken. Want vakmanschap, daar draait het om.
speculoos meisje

Verkrijgbaar in deze verpakkingen

Lotus Speculoos 250g
Lotus Speculoos 700g
Lotus Speculoos Pocket 2 x 12 stuks
Lotus Speculoos XL 2 x 12 stuks
Lotus Speculoos 1kg
Voedingswaarden
Per 100 gr
2032.00
484.00
4.90
72.60
38.10
19.00
8.00
1.30
0.92

Ingrediënten

Tarwebloem, suiker, plantaardige oliën (palmolie van duurzame en gecertificeerde plantages, raapolie), kandijstroop, rijsmiddel (natriumwaterstofcarbonaat), sojabloem, zout, kaneel.

Aanwezig
Sporen*
NIET aanwezig
Het allergeen is niet aanwezig in het recept van dit product maar is wel aanwezig in het bedrijf waar dit product wordt gemaakt.

Ontdek wat je met Lotus Speculoos in de keuken kan doen

Wist je dat de unieke smaak van Lotus Speculoos verrassend goed samengaat met heel wat recepten?

Choculoosmousse

Dankzij een verrassend nieuwe twist aan het gekende recept creëer je een delicieus dessert waarvoor elke chocoladefan onverbiddelijk door de knieën gaat. En maak genoeg om nog een keertje bij te scheppen.

Kwarktaart met Lotus Speculoos en rood fruit

Doe de meest verwende lekkerbekken watertanden, maak er een kleur- en smaakfestijn van dankzij deze overheerlijke kwarktaart met rode bosvruchten. 

Koffie panna cotta met crumble van speculoos

Dit is een ‘match made in heaven’: koffie & Lotus Speculoos. Maak maar meteen een dubbele portie!