Lotus Speculoospasta Crunchy

Met z’n unieke en verrassende smaak brengt Lotus Speculoospasta welkome variatie op tafel.
Je tovert er boterhammen, toastjes en croissants mee om tot een ware lekkernij.
Voor wie er graag het knapperige koekje in doorproeft, is er de Crunchy variant.
speculoospasta crunchy

Verkrijgbaar in deze verpakkingen

Lotus Speculoospasta Crunchy 400g
Lotus Speculoospasta Crunchy 700g
Voedingswaarden
Per 100 gr
2383.00
571.00
3.20
58.80
36.20
35.70
7.90
0.90
0.60

Ingrediënten

Original speculoos 65% (tarwebloem, suiker, plantaardige oliën (palmolie van duurzame en gecertificeerde plantages, raapolie), kandijstroop, rijsmiddel (natriumwaterstofcarbonaat), sojabloem, zout, kaneel), raapolie, suiker, emulgator (sojalecithine), voedingszuur (citroenzuur).

Aanwezig
Sporen*
NIET aanwezig
Het allergeen is niet aanwezig in het recept van dit product maar is wel aanwezig in het bedrijf waar dit product wordt gemaakt.

Lekker kokerellen met Lotus Speculoos

De unieke smaak maakt Lotus Speculoos bijzonder geschikt om te verwerken in bepaalde recepten. Laat je inspireren door een paar voorbeelden om van te watertanden.

Confituur van vijgen en peren met speculooscrumble

Als je lekkere dingen samenbrengt, is het resultaat meestal om duimen en vingers van af te likken. Zeker met Lotus Speculoos als finishing touch.

Cheesecake met witte chocolade en Lotus Speculoos

Verzot op cheesecake? Dan ga je van deze variant vast helemaal uit je dak. Op voorwaarde dat iedereen eraf kan blijven terwijl hij een nachtje in de ijskast staat.

Vanille-ijs met gebakken appeltjes en speculooscrumble

Jongleer met warm en koud als een volleerde goochelaar en verras vrienden en familie met een dessert van vuur en ijs. Deze truc lukt in een handomdraai. En met Lotus Speculoos.