Truffels met witte chocolade en Biscoff®

Heerlijke truffels met witte chocolade en een biscoff® touch: de ultieme lekkernij voor elk feest

Ingrediënten

Voor 15 porties
  • 32 Biscoff® koekjes (220 g)
  • 40 g roomkaas (op kamertemperatuur)
  • 20 g Biscoff® speculoospasta
  • 2 el melk
  • 250 g witte chocolade (in gelijke stukjes of chocoladeschilfers)

Topping

  • 1/2 el Biscoff® speculoospasta

Klaar in 6 stappen

  • 1

    Doe de Biscoff® koekjes in een keukenmachine en maal tot een fijne, zandachtige consistentie. Hou 1 el verkruimelde Biscoff® koekjes opzij voor de topping.

  • 2

    Doe de roomkaas en de Biscoff® speculoospasta bij de gemalen koekjes en meng. Voeg langzaam de melk toe (1 eetlepel per keer) tot er een deeg ontstaat.

  • 3

    Doe het deeg in een kom en zet 30 minuten in de koelkast.

  • 4

    Bekleed een bakplaat met bakpapier.

  • 5

    Rol het afgekoelde deeg in balletjes. Leg de balletjes op de bakplaat en zet nog eens 10 minuten in de koelkast.

  • 6

    Smelt en tempereer de witte chocolade. Dip de balletjes in de gesmolten chocolade en leg ze terug op de bakplaat. Versier de truffels met gesmolten Biscoff® speculoospasta en bestrooi met de rest van de verkruimelde Biscoff® koekjes.

Ontdek hier meer recepten

Virgin eggnog met Biscoff®

Een traditioneel kerstdrankje: klassieke eggnog met een biscoff® twist

Soezen met Biscoff®

Imponeer je klanten met dit verfijnde dessert: een feestelijk hoogtepunt boordevol biscoff®

Terrine van Lotus® Madeleines

Je houdt van Lotus® Madeleines, witte chocolade en frambozen? Dan ben je hier aan het juiste adres, deze terrine heeft het allemaal.