Biscoff® Halloween-koekjes

Heerlijk en zoet. Griezelig en spooky. Neem je klanten mee op een Biscoff® koekjes Halloweentocht .

Ingrediënten

10 porties
  • 20 Biscoff® koekjes
  • 100 g witte chocoladedruppels
  • ¼ tl zout
  • 300 g Biscoff® speculoospasta
  • 100 g poedersuiker
  • 20 eetbare oogjes

Klaar in 3 stappen

  • 1

    Doe het zout bij de witte chocoladedruppels. Smelt in de magnetron of au bain-marie. Dip de achterkant van de Biscoff® koekjes in de chocolade. Leg ze met de chocoladekant naar boven op een bord. Zet in de koelkast tot de chocolade opgesteven is.

  • 2

    Doe de Biscoff® speculoospasta in een andere kom. Voeg de poedersuiker toe en meng tot een dik mengsel. Doe het mengsel in een spuitzak met een stervormige spuitmond.

  • 3

    Haal de Biscoff® koekjes uit de koelkast. Spuit de Biscoff® speculoospasta op de helft van de koekjes. Bedek met de andere helft van de koekjes. Druk 2 eetbare oogjes in de speculoospasta. Laat 1 uur opstijven in de koelkast.

Biscoff® Halloween-grafsteenmousse

Heerlijk en zoet. Griezelig en spooky. Neem je klanten mee op een Biscoff® Halloweentocht

Lotus® Madeleine Mummies

Lekker griezelen, dat kan met deze Lotus® Madeleine Mummies.

Biscoff® Halloween-cheesecake

Heerlijk en zoet. Griezelig en spooky. Neem je klanten mee op een Biscoff® Halloweentocht.