Lotus® Madeleine Konijntjes

40 minuten, bereiden in 5 stappen

Noem ze paashaasjes of Madeleinekonijntjes, maakt niet uit, ze toveren bij iedereen een glimlach op hun gezicht en ze zijn klaar in een wip!

Voor 8 stuks

8 Lotus® Madeleines met amandelsmaak
• 40 g witte chocolade
• 8 mini roze marshmallows
• 4 grote marshmallows
• 16 kleine eetbare oogjes

Optioneel: 8 kleurrijke stokjes of rietjes

 

  • 1

    Hak de witte chocolade fijn en smelt ze in de microgolfoven of au bain-marie tot ze vloeibaar is.

  • 2

    Snij ondertussen een driehoekje uit de bovenkant van de Lotus® Madeleines om zo de oortjes te vormen (zie foto). Bewaar de uitgesneden driehoekjes voor later. Snij de grote marshmallow in repen.

  • 3

    Giet de gesmolten chocolade in een diepvrieszakje en knip er een klein hoekje uit (zo heb je snel een kleine spuitzak!)

  • 4

    Teken met de chocolade het gezichtje en snorharen van het haasje op de Lotus® Madeleines, plak ook de oogjes en marshmallows (2 repen voor de oren en 1 kleine voor zijn neusje) op zijn plaats met een toefje chocolade. Steek ze optioneel op stokjes. Plaats in de koelkast tot de chocolade is opgesteven.

  • 5

    Snij het bewaarde driehoekje in twee en vorm zo de voetjes van het haasje.

Stap
01
05

Lotus® Madeleine Konijntjes

Hak de witte chocolade fijn en smelt ze in de microgolfoven of au bain-marie tot ze vloeibaar is.

Stap
02
05

Lotus® Madeleine Konijntjes

Snij ondertussen een driehoekje uit de bovenkant van de Lotus® Madeleines om zo de oortjes te vormen (zie foto). Bewaar de uitgesneden driehoekjes voor later. Snij de grote marshmallow in repen.

Stap
03
05

Lotus® Madeleine Konijntjes

Giet de gesmolten chocolade in een diepvrieszakje en knip er een klein hoekje uit (zo heb je snel een kleine spuitzak!)

Stap
04
05

Lotus® Madeleine Konijntjes

Teken met de chocolade het gezichtje en snorharen van het haasje op de Lotus® Madeleines, plak ook de oogjes en marshmallows (2 repen voor de oren en 1 kleine voor zijn neusje) op zijn plaats met een toefje chocolade. Steek ze optioneel op stokjes. Plaats in de koelkast tot de chocolade is opgesteven.

Stap
05
05

Lotus® Madeleine Konijntjes

Snij het bewaarde driehoekje in twee en vorm zo de voetjes van het haasje.

Vorige
Volgende