Lotus® Madeleine Rendier

25 minuten, bereiden in 3 stappen

Ho ho ho ho, daar zijn de red-nosed reindeer Lotus® madeleines. Iedereen gaat overstag voor deze originele lekkernij.

Voor 12 stuks

4 x Lotus® Madeleine chocolade
• 6 walnoten
• 12 rode snoepjes
• 12 satéstokjes
• 100 gr melkchocolade
• 24 eetbare oogjes

 

  • 1

    Smelt de chocolade in de microgolf of au-bain-marie.

  • 2

    Snij de Lotus® Madeleines in 3 gelijke stukken en prik elk stukje op een satéstokje. Bedek alle stukjes volledig met de chocolade en leg ze op een rooster. Druk de eetbare oogjes in de bovenste delen en een rode snoepjes als neus.

  • 3

    Voor het gewei snijd je de noten in twee. Druk de noten aan de bovenkant om het gewei te vormen. Zet ze in de koelkast tot de chocolate is opgesteven.

Stap
01
03

Lotus® Madeleine Rendier

Smelt de chocolade in de microgolf of au-bain-marie.

Stap
02
03

Lotus® Madeleine Rendier

Snij de Lotus® Madeleines in 3 gelijke stukken en prik elk stukje op een satéstokje. Bedek alle stukjes volledig met de chocolade en leg ze op een rooster. Druk de eetbare oogjes in de bovenste delen en een rode snoepjes als neus.

Stap
03
03

Lotus® Madeleine Rendier

Voor het gewei snijd je de noten in twee. Druk de noten aan de bovenkant om het gewei te vormen. Zet ze in de koelkast tot de chocolate is opgesteven.

Vorige
Volgende