Koffie panna cotta met crumble van speculoos
Dit is een ‘match made in heaven’: koffie & Lotus Biscoff - The Original Speculoos. Maak maar meteen een dubbele portie!

Voor 2 personen
Crumble:
• 20 g Lotus Biscoff
• 20 g Ongezouten boter
•15 g Suiker
• 24 g Bloem
Koffie panna cotta:
• 170 ml Room (40%)
• 30 ml Melk
• 1,5 g Gelatine
• 25 g Suiker
• 80 ml Koffie
• 2 Glaasjes
-
1
Verkruimel de Lotus Speculoos en kneed dan alle ingrediënten voor de crumble
-
2
Voorzie de bakplaat van bakpapier en verdeel de crumble over de bakplaat
-
3
10 min afbakken in de oven op 180° en nadien de crumble laten afkoelen
-
4
Laat de melk, room en suiker éénmaal opkoken
-
5
Voeg hier, de in koud water geweekte gelatineblaadjes en de koffie aan toe
-
6
Verdeel het mengsel over de verschillende glazen
-
7
Laat afkoelen (4u) in de koelkast en bij het serveren afwerken met de verkruimelde crumble en eventueel de chocolade koffiebonen

Koffie panna cotta met crumble van speculoos
Verkruimel de Lotus Speculoos en kneed dan alle ingrediënten voor de crumble
Koffie panna cotta met crumble van speculoos
Verkruimel de Lotus Speculoos en kneed dan alle ingrediënten voor de crumble
Koffie panna cotta met crumble van speculoos
Voorzie de bakplaat van bakpapier en verdeel de crumble over de bakplaat
Koffie panna cotta met crumble van speculoos
Voorzie de bakplaat van bakpapier en verdeel de crumble over de bakplaat
Koffie panna cotta met crumble van speculoos
10 min afbakken in de oven op 180° en nadien de crumble laten afkoelen
Koffie panna cotta met crumble van speculoos
10 min afbakken in de oven op 180° en nadien de crumble laten afkoelen
Koffie panna cotta met crumble van speculoos
Laat de melk, room en suiker éénmaal opkoken
Koffie panna cotta met crumble van speculoos
Laat de melk, room en suiker éénmaal opkoken
Koffie panna cotta met crumble van speculoos
Voeg hier, de in koud water geweekte gelatineblaadjes en de koffie aan toe
Koffie panna cotta met crumble van speculoos
Voeg hier, de in koud water geweekte gelatineblaadjes en de koffie aan toe
Koffie panna cotta met crumble van speculoos
Verdeel het mengsel over de verschillende glazen
Koffie panna cotta met crumble van speculoos
Verdeel het mengsel over de verschillende glazen
Koffie panna cotta met crumble van speculoos
Laat afkoelen (4u) in de koelkast en bij het serveren afwerken met de verkruimelde crumble en eventueel de chocolade koffiebonen
Koffie panna cotta met crumble van speculoos
Laat afkoelen (4u) in de koelkast en bij het serveren afwerken met de verkruimelde crumble en eventueel de chocolade koffiebonen