Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®

45 minuten, bereiden in 7 stappen

Dit is een ‘match made in heaven’: koffie & Lotus® Biscoff® - The Original Speculoos. Maak maar meteen een dubbele portie!

Ingredients recette Panna cotta au café et crumble de biscuits original Lotus Biscoff

Voor 2 personen

Crumble:

• 20 g Lotus® Biscoff®
• 20 g Ongezouten boter
•15 g Suiker
• 24 g Bloem

Koffie panna cotta:

• 170 ml Room (40%)
• 30 ml Melk
• 1,5 g Gelatine
• 25 g Suiker
• 80 ml Koffie
• 2 Glaasjes

  • 1

    Verkruimel de Lotus® Speculoos® en kneed dan alle ingrediënten voor de crumble

  • 2

    Voorzie de bakplaat van bakpapier en verdeel de crumble over de bakplaat

  • 3

    10 min afbakken in de oven op 180° en nadien de crumble laten afkoelen

  • 4

    Laat de melk, room en suiker éénmaal opkoken

  • 5

    Voeg hier, de in koud water geweekte gelatineblaadjes en de koffie aan toe

  • 6

    Verdeel het mengsel over de verschillende glazen

  • 7

    Laat afkoelen (4u) in de koelkast en bij het serveren afwerken met de verkruimelde crumble en eventueel de chocolade koffiebonen

Ingredients recette Panna cotta au café et crumble de biscuits original Lotus Biscoff
Stap
01
07

Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®

Verkruimel de Lotus® Speculoos® en kneed dan alle ingrediënten voor de crumble

Stap
02
07

Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®

Voorzie de bakplaat van bakpapier en verdeel de crumble over de bakplaat

Stap
03
07

Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®

10 min afbakken in de oven op 180° en nadien de crumble laten afkoelen

Stap
04
07

Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®

Laat de melk, room en suiker éénmaal opkoken

Stap
05
07

Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®

Voeg hier, de in koud water geweekte gelatineblaadjes en de koffie aan toe

Stap
06
07

Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®

Verdeel het mengsel over de verschillende glazen

Stap
07
07

Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®

Laat afkoelen (4u) in de koelkast en bij het serveren afwerken met de verkruimelde crumble en eventueel de chocolade koffiebonen

Vorige
Volgende