Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®
Dit is een ‘match made in heaven’: koffie & Lotus® Biscoff® - The Original Speculoos. Maak maar meteen een dubbele portie!

Voor 2 personen
Crumble:
• 20 g Lotus® Biscoff®
• 20 g Ongezouten boter
•15 g Suiker
• 24 g Bloem
Koffie panna cotta:
• 170 ml Room (40%)
• 30 ml Melk
• 1,5 g Gelatine
• 25 g Suiker
• 80 ml Koffie
• 2 Glaasjes
-
1
Verkruimel de Lotus® Speculoos® en kneed dan alle ingrediënten voor de crumble
-
2
Voorzie de bakplaat van bakpapier en verdeel de crumble over de bakplaat
-
3
10 min afbakken in de oven op 180° en nadien de crumble laten afkoelen
-
4
Laat de melk, room en suiker éénmaal opkoken
-
5
Voeg hier, de in koud water geweekte gelatineblaadjes en de koffie aan toe
-
6
Verdeel het mengsel over de verschillende glazen
-
7
Laat afkoelen (4u) in de koelkast en bij het serveren afwerken met de verkruimelde crumble en eventueel de chocolade koffiebonen

Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®
Verkruimel de Lotus® Speculoos® en kneed dan alle ingrediënten voor de crumble
Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®
Verkruimel de Lotus® Speculoos® en kneed dan alle ingrediënten voor de crumble
Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®
Voorzie de bakplaat van bakpapier en verdeel de crumble over de bakplaat
Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®
Voorzie de bakplaat van bakpapier en verdeel de crumble over de bakplaat
Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®
10 min afbakken in de oven op 180° en nadien de crumble laten afkoelen
Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®
10 min afbakken in de oven op 180° en nadien de crumble laten afkoelen
Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®
Laat de melk, room en suiker éénmaal opkoken
Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®
Laat de melk, room en suiker éénmaal opkoken
Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®
Voeg hier, de in koud water geweekte gelatineblaadjes en de koffie aan toe
Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®
Voeg hier, de in koud water geweekte gelatineblaadjes en de koffie aan toe
Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®
Verdeel het mengsel over de verschillende glazen
Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®
Verdeel het mengsel over de verschillende glazen
Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®
Laat afkoelen (4u) in de koelkast en bij het serveren afwerken met de verkruimelde crumble en eventueel de chocolade koffiebonen
Koffie panna cotta met crumble van Lotus® Biscoff®
Laat afkoelen (4u) in de koelkast en bij het serveren afwerken met de verkruimelde crumble en eventueel de chocolade koffiebonen