Biscoff Crunchy Rolls
Geef je pannenkoeken wat extra "crunch"!
- 250g bloem
- 10g bakpoeder
- 5g kaneel
- 2 eieren
- 250ml melk
- 250ml water
- 25ml zonnebloemolie
- 1 el citroensap
- Boter voor te bakken
- 140g Biscoff Crunchy
- 2 Biscoff koekjes
-
1
Zeef de bloem, bakpoeder en kaneel samen in een grote mengkom.
-
2
In een aparte kom, meng de eieren, melk, water, zonnenbloemolie en citroensap samen.
-
3
Voeg de vloeistoffen toe aan de droge bestanddelen en meng goed samen met een klopper.
-
4
Laat 30 minuten rusten.
-
5
Verhit een klontje boter in een koekenpan en schep het beslag erinin, en draai de pan rond zodat de hele bodem bedekt is.
-
6
Laat elke pannenkoek 2 min. op middelhoog vuur bakken tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin. Draai de pannenkoek om en bak nog 1 min.
-
7
Bedek elk pannenkoek met Biscoff Crunchy en rol zoals een springroll.
-
8
Stapel de pannenkoeken op elkaar en overgiet met warme Biscoff Crunchy pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf) en kruimel er Biscoff koekjes over.
Biscoff Crunchy Rolls
Zeef de bloem, bakpoeder en kaneel samen in een grote mengkom.
Biscoff Crunchy Rolls
Zeef de bloem, bakpoeder en kaneel samen in een grote mengkom.
Biscoff Crunchy Rolls
In een aparte kom, meng de eieren, melk, water, zonnenbloemolie en citroensap samen.
Biscoff Crunchy Rolls
In een aparte kom, meng de eieren, melk, water, zonnenbloemolie en citroensap samen.
Biscoff Crunchy Rolls
Voeg de vloeistoffen toe aan de droge bestanddelen en meng goed samen met een klopper.
Biscoff Crunchy Rolls
Voeg de vloeistoffen toe aan de droge bestanddelen en meng goed samen met een klopper.
Biscoff Crunchy Rolls
Laat 30 minuten rusten.
Biscoff Crunchy Rolls
Laat 30 minuten rusten.
Biscoff Crunchy Rolls
Verhit een klontje boter in een koekenpan en schep het beslag erinin, en draai de pan rond zodat de hele bodem bedekt is.
Biscoff Crunchy Rolls
Verhit een klontje boter in een koekenpan en schep het beslag erinin, en draai de pan rond zodat de hele bodem bedekt is.
Biscoff Crunchy Rolls
Laat elke pannenkoek 2 min. op middelhoog vuur bakken tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin. Draai de pannenkoek om en bak nog 1 min.
Biscoff Crunchy Rolls
Laat elke pannenkoek 2 min. op middelhoog vuur bakken tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin. Draai de pannenkoek om en bak nog 1 min.
Biscoff Crunchy Rolls
Bedek elk pannenkoek met Biscoff Crunchy en rol zoals een springroll.
Biscoff Crunchy Rolls
Bedek elk pannenkoek met Biscoff Crunchy en rol zoals een springroll.
Biscoff Crunchy Rolls
Stapel de pannenkoeken op elkaar en overgiet met warme Biscoff Crunchy pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf) en kruimel er Biscoff koekjes over.
Biscoff Crunchy Rolls
Stapel de pannenkoeken op elkaar en overgiet met warme Biscoff Crunchy pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf) en kruimel er Biscoff koekjes over.