Lotus Biscoff® ijs

Wil je je traditionele ijscoupe nóg lekkerder maken? Voeg er dan wat Biscoff® aan toe! 

Ingrediënten

Voor 1 portie
  • 140 g vanille-ijs
  • 15 g Biscoff® crumbs
  • 3 el Biscoff® topping
  • 1 Biscoff® koekje
  • slagroom

Klaar in 4 stappen

  • 1

    Schep 3 bollen vanille-ijs in een serveerglas.

  • 2

    Besprenkel met een royale hoeveelheid Biscoff® topping.

  • 3

    Voeg de slagroom toe.

  • 4

    Werk af met Biscoff® crumbs en een Biscoff® koekje. 

Ontdek hier meer recepten

Biscoff® mousse

We kennen allemaal de klassieke chocolademousse, maar hier is een Biscoff® versie: smeuïg en overheerlijk!

Warme Biscoff® melk

Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff®: een ideale opwarmer op een koude winterdag!

Biscoff® affogato

Til dit Italiaanse dessert op basis van koffie naar een hoger niveau door een toefje Biscoff® toe te voegen aan de combinatie van vanille-ijs en een shot hete espresso