Biscoff® wentelteefjes

Geen betere manier om de dag te beginnen dan met wentelteefjes boordevol Lotus Biscoff® smaak

Ingrediënten

Voor 2 porties
  • 4 sneden brood
  • 2 grote eieren
  • 125 ml volle melk  
  • 2 el suiker 
  • 1/2 tl vanille-extract 
  • 1 el boter (voor in de pan) 
  • 90 g Biscoff® speculoospasta + extra voor de topping  
  • 50 frambozen  

Klaar in 5 stappen

  • 1

    Meng de melk, de eieren, het vanille-extract en de suiker in een kom.

  • 2

    Smelt 1 eetlepel boter in een grote pan op een middelhoog vuur.

  • 3

    Dompel de sneden brood een voor een onder in het ei-melkmengsel.

  • 4

    Bak de sneden in een pan. Draai om tot beide kanten goudbruin zijn. 

  • 5

    Leg enkele wentelteefjes op een serveerbord, smeer er een dikke laag Biscoff® speculoospasta tussen en werk af wat extra speculoospasta en frambozen.

Ontdek hier meer recepten

Biscoff® cheesecake

Iedereen houdt van cheesecake. Met een vleugje Biscoff® is het resultaat nóg verrassender!

Muffin met Biscoff® en witte chocolade

Biscoff® en witte chocolade: met de combinatie van deze twee heerlijke smaken scoor je gegarandeerd! een luchtige muffin boordevol stukjes witte chocolade en smeuïge biscoff® speculoospasta

Heerlijke koekjes boordevol Biscoff®

Een Biscoff® koekje smaakt altijd, maar wat dacht je van zelf gebakken koekjes boordevol Biscoff® speculoospasta en met een Biscoff® koekje erbovenop?