Ingrediënten
- 4 sneden brood
- 2 grote eieren
- 125 ml volle melk
- 2 el suiker
- 1/2 tl vanille-extract
- 1 el boter (voor in de pan)
- 90 g Biscoff® speculoospasta + extra voor de topping
- 50 frambozen
Klaar in 5 stappen
-
1
Meng de melk, de eieren, het vanille-extract en de suiker in een kom.
-
2
Smelt 1 eetlepel boter in een grote pan op een middelhoog vuur.
-
3
Dompel de sneden brood een voor een onder in het ei-melkmengsel.
-
4
Bak de sneden in een pan. Draai om tot beide kanten goudbruin zijn.
-
5
Leg enkele wentelteefjes op een serveerbord, smeer er een dikke laag Biscoff® speculoospasta tussen en werk af wat extra speculoospasta en frambozen.
Ontdek hier meer recepten
Biscoff® wafel
Geen betere manier om heerlijke wafels af te werken dan met de hemelse smaak en smeuïgheid van onze Biscoff® speculoospasta
Warme Biscoff® melk
Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff®: een ideale opwarmer op een koude winterdag!
Biscoff® laagjestaart
De schoonheid van deze taart zal onmiddellijk de aandacht trekken van je klanten. En de heerlijke Biscoff® smaak zal ze doen terugkomen voor meer!