Virgin eggnog met Biscoff®

Een traditioneel kerstdrankje: klassieke eggnog met een biscoff® twist

Ingrediënten

Voor 6-8 porties
  • 3 eieren
  • 4 eierdooiers
  • 2 el suiker
  • 700 ml melk
  • 10 el Biscoff® speculoospasta
  • 500 ml room

Om te serveren:

  • Slagroom
  • Biscoff® speculoospasta
  • Biscoff® crumbs

Klaar in 6 stappen

  • 1

    Doe de eieren, eierdooiers en suiker in een kom. Klop tot een dik en lichtkleurig mengsel.

  • 2

    Doe de melk en de Biscoff speculoospasta in een steelpan en breng op een middelhoog vuur al roerend aan de kook.

  • 3

    Doe het warme mengsel langzaam bij het eiermengsel. Klop intussen met een elektrische handmixer. Giet het mengsel terug in de steelpan en laat op een laag vuur al roerend indikken.

  • 4

    Zeef het mengsel en voeg de room toe.

  • 5

    Laat minstens 2 uur volledig afkoelen in de koelkast.

  • 6

    Vul de glazen met 3/4 eggnog. Werk af met slagroom, verkruimelde Biscoff® koekjes en gesmolten Biscoff speculoospasta.

Ontdek hier meer recepten

Hot Biscoff milk

We all know the classic hot chocolate, but here is a Biscoff version: cozy & delicious!

Christmas linzer cookies with Biscoff

A festive cookie that brings out the real Biscoff deliciousness

Spritzgebäck with Biscoff

By dipping these classic buttery cookies in smooth Biscoff spread, they become the perfect treat for all your year end celebrations.