Verrukkelijke taart van speculoospasta

 

Verrukkelijke taart van speculoospasta

Een wolk van appelschijfjes op een bedje van Lotus Speculoospasta. Pas op: deze verrukkelijke taart maak je op eigen risico. Je wil ervan blijven eten…

  • 115 g Lotus Speculoospasta
  • 1 Appel
  • 1 Bladerdeeg
  • 1 Citroen
  • Ronde vorm 185mm hoogte (diameter in 24 cm)
  • 115 g Lotus Speculoospasta
  • 1 Appel
  • 1 Bladerdeeg
  • 1 Citroen
  • Ronde vorm 185mm hoogte (diameter in 24 cm)
  • 200 g Lotus Speculoospasta
  • 2 Appels
  • 1 Bladerdeeg
  • 1 Citroen
  • Ronde vorm 185mm hoogte (diameter in 30 cm)
Kook je voor
Start met de Kookmodus
  • 1

    Schik het bladerdeeg in uw taartvorm van 215/185mm

  • 2

    Doorprik het deeg met een vork om te vermijden dat het opblaast bij het bakken

  • 3

    Schil de appelen en snijd ze in schijfjes. Sproei er citroensap over om te vermijden dat ze bruin worden

  • 4

    Smeer een laag Lotus Speculoospasta over uw bladerdeeg

  • 5

    Schik de appelschijfjes over de pasta en laat 30 tot 40 min bakken in de oven (180°)

  • 6

    Heerlijk: lauw in de winter, koud in de zomer!

Stap
01
06

Verrukkelijke taart van speculoospasta

Schik het bladerdeeg in uw taartvorm van 215/185mm

Stap
02
06

Verrukkelijke taart van speculoospasta

Doorprik het deeg met een vork om te vermijden dat het opblaast bij het bakken

Stap
03
06

Verrukkelijke taart van speculoospasta

Schil de appelen en snijd ze in schijfjes. Sproei er citroensap over om te vermijden dat ze bruin worden

Stap
04
06

Verrukkelijke taart van speculoospasta

Smeer een laag Lotus Speculoospasta over uw bladerdeeg

Stap
05
06

Verrukkelijke taart van speculoospasta

Schik de appelschijfjes over de pasta en laat 30 tot 40 min bakken in de oven (180°)

Stap
06
06

Verrukkelijke taart van speculoospasta

Heerlijk: lauw in de winter, koud in de zomer!

Vorige
Volgende

ONZE KLASSIEKERS

Speculoospasta

Suzy wafel

Speculoos

Zebra

Frangipane

Dinosaurus met chocolade