Pannenkoeken à la Biscoff
Een klassieker voor fijnproevers, met onze Lotus Biscoff pasta als bonus!
- 300g bloem
- 2 eieren
- 3 soeplepels suiker
- 3 soeplepels olie
- 50g gesmolten boter
- 60cl melk
- 225g Biscoff Pasta
-
1
Doe de bloem in een kom en vorm een kuiltje.
-
2
Vul het kuiltje met de eieren, suiker, olie en boter.
-
3
Meng voorzichtig met een garde en voeg geleidelijk de melk toe. De resulterende pasta moet een enigszins dikke vloeibare consistentie hebben.
-
4
Verhit een koekenpan en vet deze licht in. Giet een pollepel beslag in de pan, verdeel het over de pan en wacht tot het aan één kant gaar is voordat je het omdraait. Bak op deze manier alle pannenkoeken op een laag vuur.
-
5
Besmeer elke pannenkoek aan één zijde in zijn geheel met Biscoff pasta. Vouw daarna elke pannenkoek tweemaal. Presenteer 2-3 gevouwen pannenkoeken per bord, en werk af met warme Biscoff Pasta (even opwarmen in de microgolf).
Pannenkoeken à la Biscoff
Doe de bloem in een kom en vorm een kuiltje.
Pannenkoeken à la Biscoff
Doe de bloem in een kom en vorm een kuiltje.
Pannenkoeken à la Biscoff
Vul het kuiltje met de eieren, suiker, olie en boter.
Pannenkoeken à la Biscoff
Vul het kuiltje met de eieren, suiker, olie en boter.
Pannenkoeken à la Biscoff
Meng voorzichtig met een garde en voeg geleidelijk de melk toe. De resulterende pasta moet een enigszins dikke vloeibare consistentie hebben.
Pannenkoeken à la Biscoff
Meng voorzichtig met een garde en voeg geleidelijk de melk toe. De resulterende pasta moet een enigszins dikke vloeibare consistentie hebben.
Pannenkoeken à la Biscoff
Verhit een koekenpan en vet deze licht in. Giet een pollepel beslag in de pan, verdeel het over de pan en wacht tot het aan één kant gaar is voordat je het omdraait. Bak op deze manier alle pannenkoeken op een laag vuur.
Pannenkoeken à la Biscoff
Verhit een koekenpan en vet deze licht in. Giet een pollepel beslag in de pan, verdeel het over de pan en wacht tot het aan één kant gaar is voordat je het omdraait. Bak op deze manier alle pannenkoeken op een laag vuur.
Pannenkoeken à la Biscoff
Besmeer elke pannenkoek aan één zijde in zijn geheel met Biscoff pasta. Vouw daarna elke pannenkoek tweemaal. Presenteer 2-3 gevouwen pannenkoeken per bord, en werk af met warme Biscoff Pasta (even opwarmen in de microgolf).
Pannenkoeken à la Biscoff
Besmeer elke pannenkoek aan één zijde in zijn geheel met Biscoff pasta. Vouw daarna elke pannenkoek tweemaal. Presenteer 2-3 gevouwen pannenkoeken per bord, en werk af met warme Biscoff Pasta (even opwarmen in de microgolf).