Madeleine Mummy met witte chocolade

20 minuten, bereiden in 3 stappen

Lekker griezelen, dat kan met deze Mummie Madeleines en om nog meer te griezelen hebben we ook Madeleine spookjes en Madeleine monsters in de aanbieding.

Voor 8 stuks

8 x Lotus Madeleine
• 100 g gesmolten witte chocolade
• 16 eetbare oogjes

 

  • 1

    Schik de Lotus Madeleines op een rooster.

  • 2

    Bedek de achterkant van de oogjes met witte chocolade en plaats twee oogjes op elk van de madeleines. Trek vervolgens, met een kleine lepel, van links naar rechts zigzaggend strepen over de madeleines, laat de ruimte om de ogen vrij.

  • 3

    Laat even drogen (dit kan ook in de ijskast).

Stap
01
03

Madeleine Mummy met witte chocolade

Schik de Lotus Madeleines op een rooster.

Stap
02
03

Madeleine Mummy met witte chocolade

Bedek de achterkant van de oogjes met witte chocolade en plaats twee oogjes op elk van de madeleines. Trek vervolgens, met een kleine lepel, van links naar rechts zigzaggend strepen over de madeleines, laat de ruimte om de ogen vrij.

Stap
03
03

Madeleine Mummy met witte chocolade

Laat even drogen (dit kan ook in de ijskast).

Vorige
Volgende