Lotus speculoostaart

 

Lotus speculoostaart

Voor deze zoete zonde heb je geen oven nodig. Wellicht ook geen koelkast om de restjes in te bewaren, want deze smakelijke Lotus Speculoostaart smul je in 1 keer helemaal op… wedden?

  • 125 g Lotus Speculoos
  • 150 g Roomboter
  • 3 el Bloemsuiker
  • 500 ml Koude koffie
  • Hagelslag – naar keuze
  • 1 Bord (grootte 4 Speculooskoekjes)
  • 187,5 g Lotus Speculoos
  • 225 g Roomboter
  • 4 el Bloemsuiker
  • 500 ml Koude koffie
  • Hagelslag – naar keuze
  • 1 Bord (grootte 6 Speculooskoekjes)
  • 315 g Lotus Speculoos
  • 375 g Roomboter
  • 6 el Bloemsuiker
  • 800 ml Koude koffie
  • Hagelslag – naar keuze
  • 1 Bord (grootte 10 Speculooskoekjes)
Kook je voor
Start met de Kookmodus
  • 1

    Meng de boter en de bloemsuiker goed

  • 2

    Begin onderaan met een laag droge Lotus speculoos. Smeer er een laagje suikerboter op.

    Dip de Lotus speculoos koekjes in de koude koffie (2 à 3 sec) en leg deze op het laagje suikerboter

    Herhaal dit 3 x

  • 3

    Werk af met een laagje suikerboter en bestrooi met hagelslag

Stap
01
03

Lotus speculoostaart

Meng de boter en de bloemsuiker goed

Stap
02
03

Lotus speculoostaart

Begin onderaan met een laag droge Lotus speculoos. Smeer er een laagje suikerboter op.

Dip de Lotus speculoos koekjes in de koude koffie (2 à 3 sec) en leg deze op het laagje suikerboter

Herhaal dit 3 x

Stap
03
03

Lotus speculoostaart

Werk af met een laagje suikerboter en bestrooi met hagelslag

Vorige
Volgende

ONZE KLASSIEKERS

Speculoospasta

Suzy wafel

Speculoos

Zebra

Frangipane

Dinosaurus met chocolade