Lotus® Madeleine spookje

30 minuten, bereiden in 2 stappen

Spookjes gesignaleerd op het feest! Oef gelukkig zijn het lekkere spookjes met een zachte Lotus® Madeleine inborst.

Voor 8 stuks

8 Lotus® Madeleines met amandelsmaak
• 100 gr poedersuiker
• ½ el water
• 16 eetbare oogjes in verschillende groottes

Tip: Kan ook met gesmolten witte chocolade

 

  • 1

    Meng de poedersuiker met het water en meng goed tot je een glanzend glazuur bekomt.

  • 2

    Bedek de Lotus® madeleines ¾ met het glazuur, maak een patroontje aan de onderkant (zie foto). Duw de oogjes in het glazuur. Schik ze op een bordje met bakpapier en zet in de koelkast tot het glazuur hard geworden is.

Stap
01
02

Lotus® Madeleine spookje

Meng de poedersuiker met het water en meng goed tot je een glanzend glazuur bekomt.

Stap
02
02

Lotus® Madeleine spookje

Bedek de Lotus® madeleines ¾ met het glazuur, maak een patroontje aan de onderkant (zie foto). Duw de oogjes in het glazuur. Schik ze op een bordje met bakpapier en zet in de koelkast tot het glazuur hard geworden is.

Vorige
Volgende

Ontdek hier meer recepten

Lotus® Madeleine Mummy met witte chocolade

Lekker griezelen, dat kan met deze Lotus® Madeleines mummies en om nog meer te griezelen hebben we ook Lotus® Madeleine spookjes en Madeleine monsters in de aanbieding.

Biscoff® Halloween-grafsteenmousse

Heerlijk en zoet. Griezelig en spooky. Neem je klanten mee op een Biscoff® Halloweentocht

Lotus® Madeleine monsters

Wat zien ze er eng uit die Lotus® Madeleine monsters. Maar onder hun vermomming hebben ze een zacht hart van goud en zijn ze om van te smullen.