Lotus Madeleine spookje

30 minuten, bereiden in 2 stappen

Spookjes gesignaleerd op het feest! Oef gelukkig zijn het lekkere spookjes met een zachte Madeleine inborst.

Voor 8 stuks

8 Lotus Madeleines met amandelsmaak
• 100 gr poedersuiker
• ½ el water
• 16 eetbare oogjes in verschillende groottes

Tip: Kan ook met gesmolten witte chocolade

 

  • 1

    Meng de poedersuiker met het water en meng goed tot je een glanzend glazuur bekomt.

  • 2

    Bedek de Lotus madeleines ¾ met het glazuur, maak een patroontje aan de onderkant (zie foto). Duw de oogjes in het glazuur. Schik ze op een bordje met bakpapier en zet in de koelkast tot het glazuur hard geworden is.

Stap
01
02

Lotus Madeleine spookje

Meng de poedersuiker met het water en meng goed tot je een glanzend glazuur bekomt.

Stap
02
02

Lotus Madeleine spookje

Bedek de Lotus madeleines ¾ met het glazuur, maak een patroontje aan de onderkant (zie foto). Duw de oogjes in het glazuur. Schik ze op een bordje met bakpapier en zet in de koelkast tot het glazuur hard geworden is.

Vorige
Volgende