Lotus Madeleine spookje
Spookjes gesignaleerd op het feest! Oef gelukkig zijn het lekkere spookjes met een zachte Madeleine inborst.
Voor 8 stuks
• 8 Lotus Madeleines met amandelsmaak
• 100 gr poedersuiker
• ½ el water
• 16 eetbare oogjes in verschillende groottes
Tip: Kan ook met gesmolten witte chocolade
-
1
Meng de poedersuiker met het water en meng goed tot je een glanzend glazuur bekomt.
-
2
Bedek de Lotus madeleines ¾ met het glazuur, maak een patroontje aan de onderkant (zie foto). Duw de oogjes in het glazuur. Schik ze op een bordje met bakpapier en zet in de koelkast tot het glazuur hard geworden is.
Lotus Madeleine spookje
Meng de poedersuiker met het water en meng goed tot je een glanzend glazuur bekomt.
Lotus Madeleine spookje
Meng de poedersuiker met het water en meng goed tot je een glanzend glazuur bekomt.
Lotus Madeleine spookje
Bedek de Lotus madeleines ¾ met het glazuur, maak een patroontje aan de onderkant (zie foto). Duw de oogjes in het glazuur. Schik ze op een bordje met bakpapier en zet in de koelkast tot het glazuur hard geworden is.
Lotus Madeleine spookje
Bedek de Lotus madeleines ¾ met het glazuur, maak een patroontje aan de onderkant (zie foto). Duw de oogjes in het glazuur. Schik ze op een bordje met bakpapier en zet in de koelkast tot het glazuur hard geworden is.