Biscoff Poffertjes

15 minuten, bereiden in 4 stappen

Mini pannenkoeken, met maximale Biscoff smaak!

  • 380ml melk
  • 250g bloem
  • 2 eieren
  • Snuifje zout
  • 5g bakpoeder
  • 80g Biscoff Pasta
  • Rood fruit
  • Bloemsuiker
  • 1

    Meng alle ingrediënten (inclusief Biscoff pasta) goed door elkaar met een klopper.

  • 2

    Verwarm de poffertjespan. Als de pan goed heet is, smeer je alle kuiltjes in met een beetje boter. Elk kuiltje vul je tot aan de bovenkant met beslag. Als je geen poffertjespan hebt, kan je deze ook maken in een gewone pan.

  • 3

    Bak vervolgens beide kanten van de poffertjes, totdat zowel de onderkant, als bovenkant bruin is.

  • 4

    Serveer de poffertjes met rood fruit, warme Biscoff pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf), en een beetje bloemsuiker.

Stap
01
04

Biscoff Poffertjes

Meng alle ingrediënten (inclusief Biscoff pasta) goed door elkaar met een klopper.

Stap
02
04

Biscoff Poffertjes

Verwarm de poffertjespan. Als de pan goed heet is, smeer je alle kuiltjes in met een beetje boter. Elk kuiltje vul je tot aan de bovenkant met beslag. Als je geen poffertjespan hebt, kan je deze ook maken in een gewone pan.

Stap
03
04

Biscoff Poffertjes

Bak vervolgens beide kanten van de poffertjes, totdat zowel de onderkant, als bovenkant bruin is.

Stap
04
04

Biscoff Poffertjes

Serveer de poffertjes met rood fruit, warme Biscoff pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf), en een beetje bloemsuiker.

Vorige
Volgende