Biscoff American Pancakes
Geniet van de klassieke American Pancakes met een Biscoff toets!
- 240g bloem
- 10ml bakpoeder
- 5ml bicarbonaat
- 2g zout
- 50g fijne suiker
- 350ml volle melk
- 1,5 el citroensap
- 2 eieren
- 60g gesmolten boter + extra voor te bakken
- 100g Biscoff pasta
- Rood fruit
-
1
Zeef de bloem, bakpoeder, bicarbonaat, zout en suiker samen in een mengkom.
-
2
Voeg de melk, citroensap, eieren en de gesmolten boter toe en roer goed samen tot een glad beslag.
-
3
Verhit een pan met boter, neem een grote eetlepel met beslag voor elke pannenkoek.
-
4
Bak aan allebei kanten tot mooi bruin van kleur.
-
5
Overgiet met warme Biscoff Pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf), en decoreer met rood fruit.
Biscoff American Pancakes
Zeef de bloem, bakpoeder, bicarbonaat, zout en suiker samen in een mengkom.
Biscoff American Pancakes
Zeef de bloem, bakpoeder, bicarbonaat, zout en suiker samen in een mengkom.
Biscoff American Pancakes
Voeg de melk, citroensap, eieren en de gesmolten boter toe en roer goed samen tot een glad beslag.
Biscoff American Pancakes
Voeg de melk, citroensap, eieren en de gesmolten boter toe en roer goed samen tot een glad beslag.
Biscoff American Pancakes
Verhit een pan met boter, neem een grote eetlepel met beslag voor elke pannenkoek.
Biscoff American Pancakes
Verhit een pan met boter, neem een grote eetlepel met beslag voor elke pannenkoek.
Biscoff American Pancakes
Bak aan allebei kanten tot mooi bruin van kleur.
Biscoff American Pancakes
Bak aan allebei kanten tot mooi bruin van kleur.
Biscoff American Pancakes
Overgiet met warme Biscoff Pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf), en decoreer met rood fruit.
Biscoff American Pancakes
Overgiet met warme Biscoff Pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf), en decoreer met rood fruit.