Biscoff® American Pancakes

20 minuten, bereiden in 5 stappen

Geniet van de klassieke American Pancakes met een Lotus® Biscoff® toets!

  • 240g bloem
  • 10ml bakpoeder
  • 5ml bicarbonaat
  • 2g zout
  • 50g fijne suiker
  • 350ml volle melk
  • 1,5 el citroensap
  • 2 eieren
  • 60g gesmolten boter + extra voor te bakken
  • 100g Biscoff® pasta
  • Rood fruit
  • 1

    Zeef de bloem, bakpoeder, bicarbonaat, zout en suiker samen in een mengkom.

  • 2

    Voeg de melk, citroensap, eieren en de gesmolten boter toe en roer goed samen tot een glad beslag.

  • 3

    Verhit een pan met boter, neem een grote eetlepel met beslag voor elke pannenkoek.

  • 4

    Bak aan allebei kanten tot mooi bruin van kleur.

  • 5

    Overgiet met warme Biscoff® Pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf), en decoreer met rood fruit.

Stap
01
05

Biscoff® American Pancakes

Zeef de bloem, bakpoeder, bicarbonaat, zout en suiker samen in een mengkom.

Stap
02
05

Biscoff® American Pancakes

Voeg de melk, citroensap, eieren en de gesmolten boter toe en roer goed samen tot een glad beslag.

Stap
03
05

Biscoff® American Pancakes

Verhit een pan met boter, neem een grote eetlepel met beslag voor elke pannenkoek.

Stap
04
05

Biscoff® American Pancakes

Bak aan allebei kanten tot mooi bruin van kleur.

Stap
05
05

Biscoff® American Pancakes

Overgiet met warme Biscoff® Pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf), en decoreer met rood fruit.

Vorige
Volgende

Ontdek hier meer recepten

Biscoff® latte

Twee shots espresso, gestoomde melk en heel veel Biscoff® speculoospasta: de ultieme latte

 

Lotus® Madeleine Party egel

Wie we daar hebben, het lekkerste egeltje ter wereld! Zijn Lotus® Madeleine stekels met een beetje chocolade op de topjes doen je watertanden.

Choculoosmousse

Dankzij een verrassend nieuwe twist aan het gekende recept creëer je een delicieus dessert waarvoor elke chocoladefan onverbiddelijk door de knieën gaat. En maak genoeg om nog een keertje bij te scheppen.